lauantai 25. helmikuuta 2017

Evergladesin kansallispuisto, Gatorpark, Miami


Yhdessä päivässä saatiin tarpeeksemme ja oltiin taas valmiit karistamaan kaupungin tomut harteiltamme. Jo aamusta hypättiin autoon ja suunnattiin kohti Evergladesin kansallispuistoa ja Gatorparkia. Koska Evergladesin räme-alue on valtava, on siellä retkiä tarjoavia toimijoitakin joka sormelle ja varpaalle. Tripadvisorin avulla olin jo aiemmin pongannut Gatorparkin ja kun vielä saatiin sinne alekupongit, oli suunnitelma valmis. Gatorparkiin siis!Everglades oli aika huikea kokemus. Ensinnäkin jo airboatilla ajelu rämeellä oli ihmeellistä. Ja sitten ne kaikki eläimet! En olisi voinut kuvitella, että voi tulla vastaan niin paljon eläimiä, joita yleensä näkee vain eläintarhassa, ihan siinä luonnollisessa elinympäristössään. Alligaattoreita nähtiin joka kokoa ja niin monta, ettei niitä enää tarvinut laskea. Lisäksi nähtiin kilpikonnia, käärmeitä, kaloja ja erilaisia lintuja. Ihmeellinen paikka!Airboat-ajelun jälkeen oli vielä mahdollisuus katsoa show, jossa kerrottiin paljon tietoa alligaattoreista, krokotiileista ja Evergladesin eläimistöstä. Parinkympin lipuille sai todellakin vastinetta ja paikkaa voi mieluusti suositella kaikille.6 kommenttia:

 1. Oottepa te olleet rohkeita! Mä pelkään käärmeitä niin ylikaiken että tuossa kohtaa alkais jänistää, vaikkakin vaikutti kyllä muuten ihan mahtavalta kokemukselta tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärmeet pysyi ihan kiltisti siellä vedessä ja antoi meidän ajella rauhassa ohi, ei siis tarvinut ihan lähikontaktia ottaa 😅

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykättiin tosi paljon! Ihmisvilinän vastapainoksi oli kiva vetäytyä hetkeksi luonnon rauhaan 😊

   Poista
 3. Mekin käytiin tuola lokakuussa! :D jään kyllä seuraileen sun blogia, kun täälähän on vaikka mitä! :D

  Käy kurkkaan mun blogia, jos kiinnostaa :)
  https://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kiva, tervetuloa Terhi! Käyn varmasti kurkkaamassa!

   Poista