sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Fort Lauderdale


Eka lomapäivä aloitettiin hyvin amerikkalaistyylisellä aamiaisella: pannukakkuja ja vohveleita vaahterasiirapilla ja tuoreilla marjoilla, sekä pekonilla ja munilla täytettyjä croissanteja. Ja isot mukilliset maitokahvia. Nam! Lomakiloja tiedossa. Aamiainen ulkona auringossa ja katse kirkkaana hohtavan Atlantin aalloissa sai lomafiiliksen nousemaan! Kyllä aurinko ja kauniit näkymät saa ihmeitä aikaan!Ja ystävälliset ihmiset! On kummallista, miten täällä ventovuoraat rupattelee niitä näitä: tarjoilijat antaa retkivinkkejä ja ja kyselee Suomesta, motellin omistaja kertoi lapsuudestaan Michiganissa ja vanha rouva pysähtyi kadulla antamaan ravintolasuosituksia ihan muuten vaan. Fort Lauderdalessa tuntuu olevan lämmin pikkukylän henki, mutta pikkukylä tämä ei ainakaan suomalaisessa mittakaavassa ole. Kyllä täällä mukavasti vierähtäisi vaikka koko viikkokin. Hyvää ruokaa, kilometrien mittainen hiekkaranta ja Miamin alueen valtaisat ostosmahdollisuudet pyrähdyksen päässä!


Motelli on ollut mukava sen pari yötä, jotka täällä vietettiin, mutta tänään sanotaan vähäksi aikaa heipat rannikolle ja lähdetään pienelle roadtripille kohti Orlandoa. Vaikkakin rannikkoa pitkin suurin osa matkasta kulkee, joten maisemia saa varmaan ihailla tänäänkin. Joten hyvästit Blarney King Motellin mukavalle henkilökunnalle ja kohti uusia seikkailuja!


4 kommenttia:

 1. Upeat maisemat ja ihana kuulla että siellä noin viihtyisää. Suloinen E ♥ Mukavia lomapäiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Upeita maisemia on nähty. Päivät on nyt jo ihan sekaisin ja tuntuu kuin oltaisiin oltu matkalla jo monta päivää.

   Poista
 2. Hienoja kuvia!
  On niin kiva lukea teidän matkasta. Odotan jo innolla muita postauksia sieltä.😀
  Hyvää alkanutta viikkoa sinne!☀❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, kiva että jaksat seurata 😊 Itse tykkään iltaisin kirjoittaa ja koota ajatuksia tapahtumarikkaiden päivien jälkeen❤️

   Poista