Pikkuisen parempi aamiainen on sellaista arki-luksusta, joka nostaa päivän tunnelman heti toisiin sfääreihin. Arkiaamuisin mulla ei ole aikaa viritellä mitään ylimääräistä, mutta viikonloppuisin tai lomalla on ihanaa tehdä jotain pientä extraa. Munat ja pekoni kuuluu meillä usein viikonloppuaamiaiselle, mutta välillä kaipaa jotain ihan muuta. Lapsen toiveesta ajatus french toasteista oikeastaan lähti liikkeelle, eikä se ajatus sitten jättänyt mua rauhaan kun selailin lomakuvia Miamista. Sikäläiset osaa tosiaan nauttia aamiaisesta, eikä sen ole tarkoituskaan olla pelkkää vatsan täytettä!
Ja voi että mitä herkkua french toast pitkästä aikaa olikaan! Mehevän rapsakka rakenne ja kanelinen kuorrutus ovat vailla vertaa! Näitä on muistettava tehdä aamiaiselle useammin!
French toast
(6 annosta normaali-ihmiselle tai 3 annosta teinille :D)
6 viipaletta vehnäpaahtoleipää
1 dl maitoa
1/2 dl vehnäjauhoja
3 munaa
1 dl sokeria
1 rkl kanelia
Vatkaa maito ja jauhot keskenään ja vispaa munat joukkoon. Kasta leipäviipaleet seokseen ja paista voissa pannulla kauniin ruskeiksi.
Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja kaada seos lautaselle. Pyörittele paistetut leipäviipaleet kanelisokerissa. Tarjoa hillon, kermavaahdon ja marjojen kanssa.
Ihan hulluna alkoi tekemään näitä mieli, kaikkea muuta löytyy, mutta höh ei kermavaahtoa. Nam. <3 Kiitos reseptistä <3 Kivaa loppuviikkoa <3
VastaaPoistaHyviltä ne maistuu ilman kermavaahtoakin :) Kivaa viikonloppua sullekin Tiia <3
PoistaNoiden täytyy olla hyviä! Teenkin joku viikonloppu, kiitos ohjeesta :)
VastaaPoistaNe on tosi hyviä :) Korvapuusti-fanina tuo kanelin ja sokerin yhdistelmä on koukuttava :D
PoistaTäytyypä kokeilla joskus! Herkulta kuullostaa!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, nää on tosiaan herkullisia :)
PoistaKuulostaa helpolta ja herkulliselta!
VastaaPoistaMukavaa illan jatkoa!
Ne on molempia: helppoja ja herkullisia :) Ihanaa viikonloppua Sari!
PoistaMeilläkin näistä tykkää kaikki. Vehnä tosin aiheuttaa pientä turvotusta mullakin, mutta siltikään en voi vastustaa :) Kivaa viikonloppua Satu!
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä, että pitää melkein joskus kokeilla:)
VastaaPoistaKokeile ihmeessä. Meillä nää maistuu hyvin myös iltapalalla :)
Poista