Vähän modernimmin mentiin tällä kertaa kuitenkin, ja ilman lauantaimakkaraa. Ranskiksesta kehkeytyi kahden juuston nyhtöleipä. Tällaiselle juustohirmulle ihan vastustamaton kiusaus!
Nyhtikseen tarvitset:
1 ranskanleipä
1 mozzarellapallo
Juustoraastetta
Margariinia
Leikkaa leipään ristikkäisiä viiltoja ja laita niihin vähän margariinia. Täytä viillot juustoraasteella ja mozzarellaviipaleilla. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Voila! Ihanan juustoinen herkku on valmis!
Nam!😋
VastaaPoistaKyllä tuli lapsena ranskanleipää välipalana syötyä kera kylmän kaakaon. Aku ankkaa lukien!😂
Minun leivän päällä oli edam juustoa!
Kivaa illan jatkoa!
Juu, kyllä varmaan monelle ranskanleipä aiheuttaa makumuistoja lapsuudesta 😊 Kivaa iltaa!
PoistaKiitos aivan ihanasta vinkistä. Tuota aion kyllä kokeilla. Mukavaa viikon jatkoa!
VastaaPoistaEipä kestä! Kannattaa kyllä kokeilla. Juuston lisäksi leipään voi lisätä vaikka tuorejuustoa tai yrttejä, nam!
PoistaNam, mitä leipää! :P
VastaaPoistaSe on tosi hyvää! Mut mä tykkäänkin melkein kaikesta missä on juustoa 😂
PoistaTälläiselle juustohirmulle kokeilemisen arvoinen resepti;) Voisin nimittäin elää pelkällä juustolla ja jugurtilla :D
VastaaPoistaMulla on vähän sama juttu😊 Lempiherkkuja molemmat!
PoistaVoih, tuo muisto...tuore ranskis, lauantaimakkara, maito ja juuri postilaatikosta haettu Akkari!
VastaaPoistaOlipa kiva kun toit sen elävänä mieleeni!
Taitaa olla monelle tuttu yhdistelmä lapsuudesta😊
PoistaNams! Ihanan näköinen leipä!
VastaaPoistaKiva blogi sinulla!
Ihanaa viikonjatkoa!
Jos tykkää juustosta, niin varmasti maistuu! Kiitos paljon ja kivaa viikkoa myös sinulle!
PoistaVoi mitä herkkua, täytyy ehdottomasti joku ilta tehdä!
VastaaPoistaHelppo tehdä ja on tosi hyvää. Meillä maistuu koko perheelle😊
PoistaTaatusti ihan megahyvää, nam! <3
VastaaPoistaMä tykkään juustosta niin paljon, että tää on kyllä ihan superherkkua 😊
Poista