lauantai 28. huhtikuuta 2018

Sokerikuorinta simasuille: L'Oreal Smooth Sugars
En malta olla kertomatta L'Orealin uudesta sokerikuorinnasta, vaikka olen käyttänyt vasta meidän salilla jaossa olleita näytepakkauksia. Näytteiden ansiosta kuitenkin löysin kuorinnan, joka sopii myös mun herkäksi muuttuneelle iholle, jolle mekaaniset kuorinta-aineet on yleensä liian rajuja ja saa ihon punoittamaan. Smooth Sugers glow scrub on rakenteeltaan niin hienojakoinen ja kuorivat rakeet sulaa lämpimällä vedellä hieroessa, että tämä kuorinta ei raavi eikä aiheuta punoitusta. Lopputuloksena on pehmeä ja tasaisen hehkuva iho. Jes! Ja tällä voi kuoria myös huulet samalla!

Kumpaa siihen simaan nyt sitten laittais?


Eikä johdu pelkästään lähestyvästä vapusta, että kuorinnasta tulee mieleen sima. Kuorinnan väri ja rakenne muistuttaa fariinisokeria ja tuoksussa on aavistus sitruunaa, joten mielleyhtymää simaan ei voi välttää. Ihan täydellinen kuorinta ennen vappurientoja siis :)Simat meillä on jo tehty ja odottaa valmiina jääkaapissa. Oikeastaan se ei kuulu meillä kenenkään suosikkijuomiin, mutta kyllä muutama lasillinen on vapun kunniaksi saatava. Mua kiinnostaisi kokeilla myös raparperisimaa, mutta raparperit on vasta pieniä punaisia alkuja kasvimaan reunalla. Kunhan kevät etenee, saatan vielä raparperisiman valmistustakin kokeilla. Siman lisäksi munkit kuuluu meidän vappuperinteisiin. Omatekoiset munkit on ihan toista maata kuin kaupasta ostetut ja pieni vaivannäkö niiden eteen kyllä kannattaa. Vielä ei ole munkkeja ehditty tehdä ja pojat halusikin siman kanssa kaupan pikkudonitseja. Hyvin pääsi niilläkin virittelemään vapputunnelmaa.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Itsellänikin on sen verran ohut iho, ettei mekaaniset kuorinnat käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuorinta kiinnostaa, niin tätä kannattaa kokeilla. Mulle oli iloinen yllätys, että rakeet suli pois kun sitä hieroi iholla. Hintakaan ei huimaa päätä: purnukka maksaa kympin verran ja löytyy markettienkin hyllyltä.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tähän en ole vielä törmännytkään mutta kuulostaa kivalle. Kuorin Danan ihonkin sokeria sisältävillä kuorintaaineilla:)
  Mukavaa vappupäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Tykkään edelleen noista sulavista sokerikiteistä. Rakenne voisi olla koiran ihollekin ihan hyvä, mutta onkohan liian voimakas tuoksu Danan nenään :)

   Poista