lauantai 1. huhtikuuta 2017

PizzatoimintaaJep, on siinä oikeasti pizzatoiminto. Tää on taas niitä juttuja, että Mikaa kiinnostaa kaiken maailman sähköiset vempeleet ja mulle riittäisi simppelimpikin. Sitten intopäissään Mika hankkii niitä vempeleitä ja mä joudun opettelemaan niiden käytön. Enimmäkseen mulle riittää vempeleitten perustoiminnot ja sitten ne hienot "uuni-tekee-kaiken-puolestasi"-toiminnot jää käyttämättä. Tähänkin AEG:n Competence uuniin olisi sisältynyt joku "kokkikoulu", missä uunia olisi voinut opetella käyttämään. Liian haastavaksi osoittautui ajan varaaminen siihen koulutukseen... Niin että jatkan edelleen tällä on-off linjalla; osaanhan mä sentään säätää lämpötilaa :D. Vaikka mieluusti kyllä menisin opettelemaan uunin muitakin toimintoja ja niitä ruokajuttuja, jos sinne paikat vielä järjestyisi!


Koska en ole niihin laitteen hienouksiin perehtynyt, en oikein tiedä mitä tuo pizzatoiminto tekee toisin kuin ihan vaan uuni, mutta sama se, hyvää tulee. Ainakin se puhaltaa niin kuumaa niin kovasti, että juusto pinnalla alkaa tummua nopeasti ellei ole tarkkana. Hyvä puoli on se, että kolmekin pellillistä pizzaa paistuu samalla kertaa. Tuli sekin tänään testattua ja kaikki kypsyivät. Meidän perheen pizzalistalla oli tänään kana-feta, kinkku-ananas ja tonnikala-pepperoni pizzoja. Oikeastaan tein vähän vahingossa niin paljon pizzaa kerralla, mutta hyvä niin; eipä niistä paljon yli jäänyt. Jotenkin vaan sitä taikinaa yht'äkkiä olikin kolmen pizzan verran ja sitten piti kehitellä niihin tarpeeksi täytteitä :D 
10 kommenttia:

 1. Ompa kätevää kun saa paistettua useamman kerralla! Mä teen myös monta pellillistä aina kun sitä taikinaa tulee usein on 3-4 pizzan verran ja kaikki tykkää eri täytteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän sama juttu, että kaikki tykkää eri täytteistä. Olikin tosi kiva, että kaikki sai paistettua yhtä aikaa, niin kenenkään ei tarvinut odotella uunista omaa suosikkiaan :)

   Poista
 2. Mahtia että on pizzatoiminto ja saa rapean pohjan! Maistuisi mullekin. Kivaa sunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika käytännöllinen tuo on, jos haluaa paistaa monta kerralla. Joudun ehkä nyt tutkailemaan noita muitakin toimintoja 😊 Kivaa sunnuntaita sullekin!

   Poista
 3. Meillä uunissa myös tuo pizzatoiminto.
  En ole tainnut koskaan käyttää.
  Pitäis varmaan kokeilla.😀
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ainakin jos haluaa paistaa enemmän kerralla 😊 Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Melkoisen tehokas pizzan paistaja tuo uuni!
  Makoisan näköistä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tyytyväinen lopputulokseen, siis sekä nopeuteen, että makuun 😊

   Poista
 5. Oi mikä pizza, tulipa nälkä. Kätevän kuuloinen uuni. :) Mukavaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kätevä on, pitää vaan opetella muitakin toimintoja käyttämään. Kivaa viikonloppua sullekin!

   Poista