maanantai 19. lokakuuta 2015

Keltainen keittiö?

Toinen askel kohti uutta keittiötä on otettu ; erilaisista keittiöhaaveista huolimatta uskaltauduttiin yhdessä Järvenpään Keittiömaailman myymälään. Keittiömaailma myy sekä A la Carte-, että Petra keittiöiden malleja ja vaikka myymälä ei suuren suuri olekaan, siellä on kuitenkin ihan mukava valikoima näytillä. Mallikeittiöitä tutkiessa saatiin vahvistus pariin asiaan. Mä tykkään betonista ja rapatuista pinnoista. Mika ei. Mika tykkää kiiltävästä metallista, nappuloista ja siitä että niitä nappuloita painelemalla tapahtuu asoita. Mä en. Paitsi jos ne yhdistää betoniin ja rapattuihin pintoihin!

Vasta jälkeen päin huomasin, että ovimalleista me ei puhuttu vielä sanaakaan. Mun ensisijainen päämääräni olikin tutustua ensin kaapistojen toiminnallisuuksiin (eli sisälmyksiin). Niistä me todennäköisesti päästään helpommin yhteisymmärrykseen kuin siitä keittiön ulkonäöstä. Ehkä kartoittamalla rauhassa vaihtoehtoja ja ideoita saadaan lopulta aikaiseksi keittiö, johon molemmat on tyytyväisiä. Ja saatiin me lupa tulla tutkimaan ja fiilistelemään kaapistoja vaikka joka päivä...

Mutta tuo keltainen väri! Johtuukohan se ulkona loimottavasta ruskasta, kun keltaiset asiat mallikeittiöissä sai mun sydämeni sykkimään vähän kiivaammin? Ihanaa aurinkoista pirteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti