torstai 2. tammikuuta 2014

Kymppitonnin haaste vuodelle 2014

Tuo höperömmän puoleinen miesväki tässä perheessä onnistui uutena vuotena haastamaan toisensa pieneen vetoon: tavoitteena on vuoden 2014 aikana 10.000 vatsalihasliikettä ja 10.000 punnerrusta/tyyppi. Uuden vuoden lupaushan siitä sitten kehkeytyi. Ja enhän mä oikein muutakaan voinut, kuin lähteä diiliin mukaan. Loppujen lopuksi tuo määrä ei ole paljoakaan: vain reilu 27 päivässä! Sovittu aloitusvauhti on nyt 30/vrk, niin muutaman vapaapäivänkin tässä vuoden mittaan saa sitten pitää :). Saas nähdä, kuinka pian tämä lupaus unohtuu... Mutta ollaanhan me sentään muistuttamassa toisiamme, niin ehkä tässä viikko eteenpäin saadaan ähkittyä :D

Ihan pelkkää lattialla äheltämistä ei vuoden ekat päivät ole olleet. Eilen käytiin koko perheen voimin geokätköilemässä ja illalla kävin vielä kuntosalilla ja sen päälle infrapunasaunassa. Kuntosalista ja punnertamisesta (yök!) sain noi jotkut lihakset tuossa olkapään edessä sen verran kipeäksi, että tänään menin sitten pehmittämään niitä hot-joogaan. Aaaaahhhh! Loppurentoutus meni vähän plörinäksi, kun joku alkoi kuorsaamaan, niin mua alkoi naurattaa ja ajatukset napsahti välittömästi takaisin normi-taajuudelle. Joskus olen itsekin ehtinyt vaipua unen rajamaille, mutta se vaatii yleensä hiljaisuutta... tai sitten äärimmäisen väsymyksen :)

Ja tokihan me uuden vuoden aattona vaalittiin perinteitäkin: valettiin tinoja (Jee, me saada dinoja! totesi Eemeli) ja räjäyteltiin raketteja.

Missä se dino muka on?

Ka-booooom! Mee sä mutsi sisään, tää on nyt poikien juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti