keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Se on Miun!


Ihana Miun mekko tuntui heti jotenkin omalta. (Vai pitääkö sanoa Miunin? Mie haluun sanoa Miun!) Mekko on jotenkin justiinsa oikean kokoinen. Kerrankin voi sanoa, että ihan kuin mulle tehty! Kaikki saumat ja leikkaukset menee ihan niin kuin mitat olis otettu multa. Ihanaa käyttää sellaista vaatetta! Ja tämänkin nappasin Vaatepuusta lainaan sovittamatta! Kyllä vaatelainaamo vaan on ihan parasta❤️Alan olla aika taitava valitsemaan itselle istuvia vaatteita ilman sovitusta. Jotenkin se pukukopissa äheltäminen on alkanut tuntua niin tympeältä, etten viitsi vaatekaupoissa juuri edes käydä. Vaatepuusta kun voi hakea vaihtelua päällensä vaikka viikottain ja jos ei ole sopiva, sen kun vien takaisin ja otan jotain kivempaa tilalle. Ihan loistavaa! Tietysti sielläkin saa sovittaa, mutta itse sovitan mielummin kotona omassa rauhassa.Olen kuitenkin päättänyt, että kaikkea mitä lainaan myös käytän, ainakin kerran! Joskus vaate ei tunnu ollenkaan omalta ja silloin tuttavuus jää kertalainaukseksi. Joskus taas kohdalle osuu niitä "omia", joista sitten tulee kestosuosikkeja ja niitä tulee lainattua aina kun osutaan Vaatepuuhun yhtä aikaa :)

Alussa harkitsin useammin kivan vaatteen hankkimista omaksi. Enää en juurikaan. Nautin siitä, ettei vaatekaappiin kerry mitään turhakkeita roikkumaan. Mun ajatusmaailmassa nimittäin melkein jokainen vaate muuttuu turhakkeeksi, kun se on aikansa roikkunut omassa kaapissa. Mukavampaa on, että vaatteet on käytössä ja kun johonkin kyllästyy, se voi jollekin muulle olla juuri sen hetken The Vaate. Kätevää ja ekologista!


Ja nuo sukkahousut sitten! Mika inhoaa niiden keltaista väriä, lapset sanoo mua Simpsonien mutsiksi ja minä hymyilen hiljaa ja ajattelen auringonkukkia :D Ajatelkoot muut mitä tykkäävät!10 kommenttia:

 1. Ihan kuin sulle tehty, tosi kaunis ja tyttömäinen mekko:)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja nuo kengät!!!
  Auringonkukan keltaiset sukkikset piristää kummasti!

  Heleitä syyskuun päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kengät olen löytänyt Zenia Boulevardilta.

   Kaunis syksy on tilauksessa, toivottavasti se toteutuu😊

   Poista
 3. Kaunis mekko on tosiaan kuin sinulle tehty!
  Enpä ole vaatelainaamosta kuullutkaan!
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaatelainaamoja ei taida vielä kovin montaa Suomessa ollakaan😊 Mukavaa torstai-iltaa!

   Poista
 4. Simpsonien mutsi...apua en kestä ;D
  Oikeasti tuo väri on aika kamala, mutta toisaalta niin magee ja varsinkin tuon mallisen mekon ja kenkien kanssa ihan nappi!

  Kuulostaa kätevältä tuo lainaamo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun joku on tarpeeksi kamala, se alkaa muuttua jo kamalan kivaksi😱😂

   Poista
 5. Ja upeat on nuo kengätkin! Onko nekin Vaatepuusta? Ja värilliset sukkahousut jotenkin kuuluu syksyyn. Mäkin haaveilin tossa joku päivä, että voi kun olis joku kiva mekko ja siihen värilliset sukkahousut! Ja ehkä mulla itseasiassa oliskin yksi mekko, joka sopisi siihen tarkoitukseen... Täytyypä vähän tutkailla omaa vaatekaappia! Kiitos siis inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on ihan omat😊 Vaatepuussa ei oikein ole mulla sopivia kenkiä; paitsi huopatossut😅 Mun mielestä värilliset sukkahousut on hauskoja, kun niillä saa mustiin mekkoihin elämää! Kiva jos inspiroin sut kaivelemaan omaa kaappia👍

   Poista