sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan


Tää viikonloppu on kyllä mennyt ihan harakoille. Tai melkein! Eihän nyt synkkyyteen pidä vaipua flunssasta tai kanin katkenneesta hampaasta huolimatta. Netflixin tuijottaminen sängyn pohjalla voi olla ihan mukavaakin. Eli alusta: viikonloppu ei ole mennyt hukkaan, mutta suunnitelmat kyllä muuttui täysin kimppuun hyökänneen flunssan ansiosta.

Tarkoitus oli ottaa ilo irti koko viikonlopun yli kestäneistä Järvenpään 50 v juhlista, joita vietettiin vahvasti Suomi100 hengessä koko kaupungin voimin. Mun mielestä kaupunkijuhlat on ihania. Varsinkin pikkukaupungissa. Ja varsinkin kotikaupungissa!

Lauantaina jo aamusta lähtien keskusta täyttyi juhlahumusta ja piknik-pöydistä. Terveenä olisin asettautunut eväineni piknikille ja leikkinyt treffejä Mikan kanssa, mutta nyt ei olotila sallinut. Ihan periaatteesta halusin kuitenkin päästä käymään keskustassa edes kahvilla! Päästiin keskustaan ja kurja olokin melkein unohtui, kun näin iloisen karnevaalitunnelman ilmapalloineen, kukkineen, värikkäine viireineen ja hyväntuulisine ihmisineen. Kahvit jäi kuitenkin ostamatta, kun Santtu soitti saman tien hädissään, että Romeolta irtosi toinen etuhammas. Romeo oli yrittänyt avata häkkinsä oven omin hampain kurjin tuloksin. Nyt on sitten karvaherralle porkkanat tarjoiltava toistaiseksi raasteen muodossa, kunnes katkenneen hampaan tilalle kasvaa uusi.


Harmikseni väliin jäi lauantai-illan ulkoilma-disko ja sunnuntain kukkaseppeleet, joita molempia olin odottanut. Tarkoitus oli tehdä 1000 kukkaseppelettä kaupunkilaisille ennen Saara Aallon konserttia, johon juhlaviikonloppu huipentui. Suunnitelmaksi jäi mun osalta, mutta Saaraa kävin kuitenkin kuuntelemassa. Niin kävi aika moni muukin. Täkäläiset on tainneet ottaa Saaran nopeasti omaksi tytökseen x-Factor menestyksen myötä :) Saaralla on upea ääni ja konsertti oli ihan huippu aurinkoisessa puistossa. On meillä vaan kiva kaupunki, kun järjestää tällaisia juttuja! Harmi, että hienosta viikonlopusta iso osa meni sivu suun flunssan takia, mutta pääsin sentään vähän tunnelmaan kiinni. Hyvä niin ❤️

8 kommenttia:

 1. Teilläkin oli kivaa häppeninkiä!
  Toipumisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos! Harmi vaan, etten päässyt kaikkiin kivoihin juttuihin osallistumaan :(

   Poista
 2. Täällä ollaan 39 asteen kuumeessa oltu eilen ja tänä aamuna vain alle 38......karmeeta sairastaa mutta onneksi on Netflix ja tää läppäri että on jotakin viihdykettä sairasteluun....pikaista paranemista sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ai sinäkin! Onneksi tosiaan on Netflix :) Pikaista parantumista sinullekin!

   Poista
 3. Voi Romeon hammas:( Nyt on paljon funssaa liikkeellä, toivottavasti hellittäää pian ♥ Onneksi tosiaan on Netflix, paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki vuorollaan olleet enemmän tai vähemmän flunssassa, saisi jo riittää :(

   Pelästyin kyllä ensin kun tuo Romeon hammas irtosi, mutta ei se kivuliaalta onneksi vaikuta. Ruoka maistuu ihan samaan malliin, vähän pehmeämpää vaan pitää nyt tarjota. Mukavaa viikkoa sulle!

   Poista
 4. Voi itku sentään, toivottavasti flunssa hellittää pian. Nyt on merkillisiä elokuun flunssia, aikuinen tytärkin soitteli tänään ja kertoi olevansa flunssassa.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon tuntuu olevan flunssaa liikkeellä, heti kun koulut alkoi. Oma olo alkaa jo kohentua, kohta ollaan taas täysi vauhti päällä 💪😊

   Poista