tiistai 13. kesäkuuta 2017

Sadepäivän häämuistelot

Kun sateinen ja kolea päivä kääntyy kohti iltaa, on aika nautinnollista käpertyä viltin alle teemukin kanssa ja sytytellä kynttilät.

Viltin alla selailin kuvia viime viikonlopun kesäisistä hääjuhlista. Tämän päiväinen kylmyys ja sade saa viime viikonlopun lämmön tuntumaan melkeinpä kauniilta unelta! Olen hurjan iloinen pariskunnan puolesta, että hääpäiväksi osui niin upea sää ja aurinko hehkui kilpaa morsiamen kanssa! Tai tässä tapauksessa voi kyllä sanoa, että koko perhe hehkui iloa ja onnea. Toisiaan ei saaneet vain puolisot vaan kokonaisen perheen yhdistyminen sai viimeisen sinettinsä❤️Kun molemmilla puolisoilla on historiassaan traagisia menetyksiä ja suuria suruja, ei voi olla tuntematta onnea siitä, että he ovat löytäneet toisensa. Liikutuksen kyyneliltä ei näissä juhlissa voinut välttyä!

Iloa ja naurua oli kuitenkin huomattavasti enemmän! Ja tietysti hyvää ruokaa, hääkakku ja sokerina pohjalla karkkipuffet. Illan vaihtuessa jo yöksi kävi yksi jos toinenkin häävieras vielä hipsimässä pöydän ääressä ja keräämässä karkkeja paperipussiin evääksi kotimatkaa varten. (Sorry, kiinni jäitte!) :DJuomatarjoilukin oli melkoisen kattava :) Ja sattui kerrankin niin onnekkaasti, että mulla oli oma kuski, joten maistelin vähän booliakin. Olen aika epäluuloinen booleja kohtaan, mutta mansikat ja limeviipaleet houkutteli maistamaan. Booli olikin raikas kesäjuoma eikä ollenkaan liian vahva, niin kuin pelkäsin.


Yhden uuden hääperinteenkin opin. Keski-Euroopassa (no ainakin Sveitsissä) on kuulemma tapana, että häävierailta kerätään tauluun suudelmat punatuin huulin ja taulu annetaan sitten lahjaksi hääparille. Naisille tämä nyt ei ollut niin ihmeellinen juttu, mutta muutama mies kyllä vähän nikotteli ennen huulipunan levitystä huulilleen. Pakko myöntää, että meinasin tikahtua nauruun, kun appeni joutui siskonsa käsittelyyn ja sai huuliinsa kauniin punaisen sävyn. Sisko näytti nauttivan toimenpiteestä täysin siemauksin!


Tämän päiväisestä säästä viis, näiden juhlien muistelu lämmittää mieltä vielä mukavasti!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaunista oli ja mukava muisto jää taulusta hääparille :)

   Poista
 2. Häät ovat aina ikimuistoisia!
  Mahtavat tarjoilut siellä oli.
  "Pusutaulu"on ihan paras!
  Aurinkoista viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Herkuteltua tuli ja pusutaulun kanssa riitti hauskaa :D Aurinkoista lippuviikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Hahaa ihan mahtava tuo pusutaulu. :D Njams mitkä tarjoilut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin pusutaulun teko oli hauskaa! Naurua riitti, kun miesväki vertaili punien sävyjä ja muikisteli saadakseen punan levittymään 😂

   Poista
 4. Hauska idea tuo taulu ja karkkibuffa olis minunkin mieleen :)
  Häät on niin ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkibuffa oli kyllä kiva! Se sopisi muihinkin juhliin ja on kiva lapsillekin 🍬🍡🍥🍭

   Poista