tiistai 14. maaliskuuta 2017

Arkiherkku: avokadopasta



Kokoliha ei meinaa edelleenkään maistua. Perheen miehet sitä kuitenkin kaipailee, niin teen välillä kahta eri ruokaa. Avokadopasta on niin helppo ja nopea, että siitä ei ole edes ylimääräistä vaivaa. Varsinkaan kun lopputulos on niin herkullinen! Tänään paistelin pojille pihvejä ja sillä välin valmistui itselleni aina takuuvarma pasta.


Avokadopasta yhdelle:
1 avokado
1 valkosipulinkynsi
1 pieni chili
oliiviöljyä
Grano padano juustoraastetta 
spagettia
basilikaa 

Keitä spagetti ja pilko sillä välin muut ainekset suoraan syvään lautaseen tai kulhoon. Pilko chili pieneksi silpuksi, murskaa valkosipuli ja kuutioi avokado kuoressa ja irrota kuutiot lusikkaa apuna käyttäen. Lorauta sekaan oliiviöljyä. Sekoita joukkoon keitetty spagetti ja lopuksi juustoraaste ja vielä kunnon sekoitus. Viimeistele tuoreella basilikalla, jos sattuu löytymään!

Mun mielestä tää on vaan ihan törkeen hyvää! Eikä paljon huonommaksi jäänyt poikien iltapalalle toivomat köyhät ritarit. Melkoinen herkku-päivä tästä kehkeytyi!

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää avokado pasta! Itse voisin sitä syödä, mutta luulen ettei muut söisi.
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, vaikka illassa jo ollaan :) Meilläkään lapset ei tästä tykkää, mutta miehelle kyllä maistuu!

      Poista
  2. Tuo on yksi suosikkini mutta meilläkin saan yksin syödä:)
    Köyhät tai rikkaatkin ritarit maistuvat kyllä kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä ritarit on aika voittamaton klassikko! En ollut tehnyt niitä aikoihin, mutta viime aikoina työpaikan tilaisuuksista on muutaman kerran jäänyt pullaviipaleita, jotka on sitten päätyneet kotiin jatkojalostukseen.

      Poista
  3. Mä tykkään avokadopastasta vaikka mies ei siitä välitä.. kuitenkin helppo ja nopea ruoka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoa, nopeaa ja hyvää: ei voi ruualta enempää toivoa :) Tää onkin mun "yksin kotona" ruokaa, kun muut ei ymmärrä hyvän päälle ☺️

      Poista