keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Flunssapotilaan pyjamamietteitä

Täällä kärvistellään flunssan kourissa, tänään onneksi jo vähän paremmin voivana. Eilinen meni niin kovassa päänsäryssä, ettei edes lukemisesta tullut mitään. Tänäänkin nousin sängystä vasta puolilta päivin nälän pakottamana, mutta nyt jo sentään viihdykkeenä pystyi lukemaan kirjaa. Kipeä kurkku, kuuma inkivääritee ja sarjamurhien aalto; kyllä niillä yhden keskiviikon selättää.

Kun kerran sairaana ollaan, niin yllätys yllätys, en ole pukeutunut pariin päivään, vaan raahustanut yöt ja päivät läpeensä samassa yöpaidassa. Siitä se ajatus sitten lähti vaeltelemaan yöasuihin ja pinnalla olevaan pyjamamuotiin (vai joko se muoti meni). Oikeasti mun yöpaita on Neulomon tunika/mekko, josta aiheutui hilpeyttä taannoisella Tallinnan matkalla. Eemeli pongasi laivan puffet-ravintolassa erään naisen pukeutuneena kyseiseen mekkoon ja ilmoitti tietenkin heti, että joku on ravintolassa mun yöpaita päällä :)

Gigi Hadid ja Kate Moss  juhlavissa pyjamalookeissaan

Victoria Beckham, Gigi Hadid ja Rihanna hallitsee myös arkisemman pyjamalookin.
(Olikohan Gigi käskenyt turvamiehen laittamaan tuon sairaalapaidan päälle?)

Kuluneen vuoden pyjamamuoti on vähän hämmentänyt mieltä. Siis toki tykkään flanellisista, silkkisistä ja satiinisista pyjamista, mutta en niin paljon, että ulkosalla pyjamassa näyttäytyisin. (No ehkä postilaatikolla, mutta silloinkin toivoisin ettei ihan koko naapurusto olisi liikkeellä samaan aikaan.) Mutta jos maailmantähtien ja trendinenien asukuvia on uskominen, on pyjama mitä loistavin shoppailu- ja biletysasu. Biletyksestä mieleen juolahtikin, ettei mulla ole hajuakaan mitä ensi viikon pikkujouluihin pukisin ja ryhdyin oitis tutkimaan verkkokauppojen pyjamatarjontaa. Ja kyllä, kuumeella oli ehdottomasti osuutta asiaan!



Aikani pyjamatarjontaa tutkailtuani mä aloin ihan innostua! En nyt sentään pikkujouluasua löytänyt, mutta saatanpa tilata uuden pyjaman ihan vaan koti-iltoja varten. Mun mielikuvat pyjamasta ajautuu väistämättä lapsuuden jouluihin, jolloin joulupäivä saatettiin hengata yöpuvuissa koko perhe. Lautapelejä, kuusentuoksua, jouluherkkuja ja leppoisaa yhdessä oloa. (Nonni, nyt mun ON saatava uusi pyjama, jotta voin viettää joulukuun koti-illat se päällä!) Vaikka olisi kyllä hauskaa kokeilla työkaverien reaktio, jos lähtisin sellaisessa töihin. En ole ihan varma mihin tilanne päätyisi: ehkä "hetkeksi lepäämään", mutta olisiko silläkään enää tässä vaiheessa väliä, kun työpaikassa on jäljellä muutama hassu viikko.



Kyllä tämä yöpukuhomma toimii siis kumpaankin suuntaan. Päivävaatteeksi tarkoitettuja asuja voi käyttää yöpukuna, jos se on tarpeeksi mukava ja pyjamaa voi käyttää päivävaatteena, jos se on tarpeeksi... Ööööh... Cool? No okei, jotkut voi käyttää, jos on itse tarpeeksi upea. Mä en voi käyttää, koska vaikka se pyjama olisi miten upea, sijainti ratkaisee: sekä ruokakaupassa, että yökerhossa näyttäisin ihan vaan osastolta karanneelta, eikä upeudesta olisi tietoakaan. Täytyy siis keksiä pikkujouluihin joku muu ratkaisu.

6 kommenttia:

  1. Heh :). Mulle on aika usein käynyt niin, että olisin löytänyt ihan tosi kivoja kesäisiä trikoomekkoja, mutta kun olen tarkastellut hintalappua tarkemmin ja nähnyt, että siinä lukee "Naisten yöpaita", on sitten kuitenkin jääneet henkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Mulle on useammankin kerran käynyt niin, että olen nähnyt kaupassa kivan paidan ja sitten huomannut kyltissä tekstin 'mekko' ja jättänyt ostamatta :D

      Poista
  2. Sitä on liikkeellä, paranemista ♥ Muoti on kyllä välillä aika kummallista, pyjamat ja yöpaitulit eivät juuri muista vaatteista erotu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä pikkuhiljaa toivutaan :) Joo, ei ota aina selvää mikä vaate on mihinkin tarkoitettu, mutta kai niitä voi sitten käyttää miten itse tykkää :)

      Poista
  3. Toivottavasti voit jo paremmin <3
    Voi mikään ei ole kivempaa kun saunan jälkeen pukeutua pyjamaan <3
    Hauskaa pikkujoulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina, olo on jo paljon parempi.
      Pyjama on tosiaan mitä ihanin vaate rentoon kotona oleiluun <3

      Poista