sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Pikkupakkasessa purolla 

Ihana päivä! Loistava viikko! Mä olen ollut koko viikon niin täynnä energiaa etten pitkään aikaan. Ehkä se johtuu tekemistäni lupauksista tälle vuodelle. Tai ennemminkin niiden pitämisestä: olen syönyt suklaata ja katsonut Netflixiä IHAN JOKA PÄIVÄ. Ja päässyt aloittamaan jumpat, kun tauolla ollut kuntokeskuksen jäsenyys on taas voimassa. Vaikka ajatus oli aloittaa rauhalliseen tahtiin, näyttää HeiaHeia tämän viikon saldoksi reilut 9 tuntia liikuntaa. Eli oikeasti se energinen olo taitaa johtua siitä liikunnan määrästä, sekä siitä ilosta, että liikunta on taas mahdollista. Liikunnan laadun nyt kuitenkin pidän hyvin rauhallisena näin alkuun ja kuulostelen miten kroppa reagoi.
Pitkän odotuksen jälkeen pieni pakkanenkin saatiin tänne Etelä-Suomeen. Lunta ei ole kuin sentti, mutta pääasia että sitä on. Auringosta ja valkoisesta maisemasta innostuneena käytiin Eemelin kanssa metsäretkellä. Hyvin pienellä, mutta kuitenkin. Kaakaot termarissa ja muutama pipari mukana. Niin pienillä asioilla rakennetaan niitä isoimpia muistoja! Puron vartta kulkiessa nähtiin aika upea luonnon taideteos. Puro pärskii vettä sen varteen kallistuneille oksille ja pakkanen on jäädyttänyt ne ihmeellisiksi puikkomuodotelmiksi. Oli kyllä kaunis näky! Harmi, ettei auringon säteet ihan yltäneet metsän takaa purolle saakka, mutta hienolta näytti näinkin.4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että virtaa riittää!
  Kauniita talvikuvia.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!
  Minäkin olen aikonut aloittaa jumpat, mutta sitten sairastuin ja ne jäi. Jospa sitä saisi itseänsä niskasta kiinni, että saisi aloitettua liikuntaharrastuksen.
  Kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat!
  Kivaa alkanutta viikkoa!💕

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! :)
  Niin kivan kuulloinen pikku retki teillä ollut!
  Voi, kun itsekkin pääsisin jo kunnolla reippailemaan ja sitä kautta saamaan lisäenergiaa. Kuullostaa niin hyvältä!
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista