sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kosteutta iholle: Lumenen Lähde ja Glamglow Thirstymud


Jotain on tapahtunut. Voisiko olla niin, että on tullut ikää lisää? Ei kai!?!? Se että kasvojen iho kuivuu talvipakkasilla, on jo ihan tuttua juttua. Tänä syksynä tilanne on se, että posket kuivuu kippuraan samaa vauhtia kuin vaahterassa lehdet. Vaihdoin päivävoiteen tuhdimpaan; ei auttanut. Aloin laittaa yöksi Eight Hour Creamiä; ei kummempaa vaikutusta (aamupäivä meni hyvin, mutta iltapäivällä alkoi jo kiristellä). Lykkäsin voiteiden alle seerumia silloin ja tällöin, mutta noup; ei pelastusta. Oli ryhdyttävä järeämpiin toimiin.


Päätin vaihtaa vielä kerran voiteen sekä putsarin ja luopua kuivattavasta vesipesusta. Paljon puhuttu misellivesi kiinnosti ja päädyin kokeilemaan Lumenen versiota. Emotionin hyllystä löytyi Lähde, jonka eleettömän kuulas pakkauskin viehätti. Samalla iskin silmäni myös sarjan hydration rescue voiteeseen. Koska tuoksu oli hyvä ja hinta kohdillaan, sai Lancomet jäädä tällä kertaa hyllyyn. Ja sitten silmiin osui muutakin: Glamglown Thirsty Mud naamio! Myynnissä oli pikkuinen purkki juuri sopivasti kokeilua varten. Sitä paitsi sillä Lancomen hinnalla sain nuo kaikki tuotteet!

Misellivesi tuntuu toimivan. Iho tuntuu kytön jälkeen puhtaalta, raikkaalta ja kosteutetulta. En ole koskaan suostunut uskomaan, että kasvot voi pestä ilman vettä, niinpä skeptisesti ostin nytkin kolmesta pakkauskoosta pienimmän. 50 ml:n pullo on kyllä siitä loistava vaihtoehto, että sen voi ottaa mukaan myös lennolle.


Ja se Thirsty Mud. En ollut ajatellut, että sen voisi jättää kasvoille koko yöksi. No kyllä voi! Sana muta hämää luulemaan, että kyseessä olisi paksu naamio, joka vaikutusajan jälkeen täytyy putsata pois, mutta ehei! Voidemainen naamio imeytyy pehmeästi ihoon. Jätin sen tosiaan vaikuttamaan koko yöksi ja hyvä tuli! Iho on kuulas ja huokoset näyttää pienemmiltä. Myös kuivuuden aiheuttama punoitus ja kiristelyn tunne poskipäissä on poissa! Jes, tavoite saavutettu tällä erää!


2 kommenttia:

  1. Mä käytin viime talvena kookosöljyä nassuuni, kun kuivui kans niin. Hyvin auttoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Satu! Täytyy ottaa sekin kokeiluun 👍

      Poista