sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Aurinkoenergiaa!


Tänään on ollut aurinkoinen päivä, enkä nyt tarkoita säätä! Tai onhan tosiaan aurinko paistanut, mutta vaikkei olisikaan, ei mun sisäinen aurinko olisi siitä himmentynyt!

Perjantainen selkäjumi tuntui vielä etäisenä ja siksi päätin aloittaa aamun joogalla. Mun ilmainen Yogaian kokeilujakso on jo loppusuoralla, niin sekin motivoi ottamaan kokeilusta kaikki irti. Aamu ei ole mulle otollisinta liikkumisaikaa, joten aloitin varoen rauhallisilla aurinkotervehdyksillä. "Tunti" kesti vartin verran ja sen aikana keskityttiin luomaan suhde aurinkoon ja vahvistamaan omaa dynaamisuutta ja sisäistä voimaa. Ikkunan takana aamu näytti tasaisen harmaalta, mutta siinä auringolle kumarrellessa ja visualisoidessa   valopalloa putkahti se aito aurinkokin esiin. Siitä lähtien se onkin tainnut helottaa koko päivän!


Aurinkoisen joogan jälkeen olo oli niin energinen ja virkeä, että tunsin olevani yhtä hymyä! Oli pukeuduttavakin kirkkaan keltaiseen, jotta olemus vastasi sisäistä tunnetta :D

Koska itsellä oli täydellinen olotila, oli hyvää oloa jaettava myös muille: rakkaalle pupuselle! Pikkuinen kaniherramme rakastaa metsässä kulkemista. Siispä annoin sen juoksennella ja kaivella ihan rauhassa ajan kanssa! Lopulta jouduin kantamaan sen takaisin pihalle, kun se ei suostunut millään itse palaamaan.


Aurinkoiset tunnelmat jatkui edelleen illalla; nyt bollywoodin parissa. Zumban tilalla oli tänään ohjaajan loman takia bollywood-tunti. Joskus ajat sitten olen käynyt muutamia kertoja bollywoodissa, joten tiesin mitä odottaa, mutta en sitten kuitenkaan. Lähtiessä sanoin Mikalle, että bollywood on mulle kamalan vaikeaa, kun se menee jotenkin ihan eri tahdissa kuin mun mieleni, mutta tänään oltiinkin ihan samassa rytmissä. Oli ihan mahtavaa! Intialainen musiikki pauhasi, lanteet vatkasi ja hymyt oli korvasta korvaan. Tunsin koko tunnin ajan sen aamulla itsestäni löytyneen auringon loisteen! Voi kun saataisiin jatkossa bollywood-tunti vakiotunteihin mukaan...

Tänään on ollut ihan super sunnuntai! Jos joka viikonloppu pystyisi saavuttamaan näin hyvän olon, olisi vapaapäivät tehneet tehtävänsä täydellisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti