sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Rakkautta ilmassa: häät!

Taisin sanoa kertovani jotain häistä Torreviejan taivaan alla. Paluu arkeen on vaan aiheuttanut vauhtia ja vaaratilanteita siinä määrin, että matkamuistelot jäi taka-alalle. Happy couple ja juhlavieraat jääkööt näyttämättä, kun ei tullut lupia kuvien julkaisuun kyseltyä. Tunnelmapaloihin juhlasta on kuitenkin kiva palata kuvien muodossa.Häitä edeltävänä päivänä käytiin markkinoilla ostamassa valkoisia kukkia juhlapaikalle: ruusuja, liljoja ja jotain muitakin. Kukkia oli alun perin tarkoitus ostaa enemmänkin, mutta juhlapaikan puutteellinen maljakkotilanne aiheutti pienen haasteen. Äidiltä lainattiin muutama maljakko lisää ja hyvin pärjättiin. Liljojen mahtava tuoksu täytti koko tilan!Ruuatkin valmisteltiin alustavasti jo edellisenä päivänä. Juhlapäiväksi jäi enää viimeistelyä ja vartaiden grillaus. Takapihalla oli hauska laatoitettu grillitila, jossa ruuat oli tarjolla ja vartaat kypsyi suosiollisen miesväen avustuksella.Makeanhimoisia herkkuhiiriä oli paikalla useampi, niin kakkujakin oli kolme: mansikkakakku, suklaakakku ja sitruunainen juustokakku; aivan järjettömän hyviä!
Kun oli syöty, juotu ja puheet pidetty, alkoi ilta jo hämärtää. Yö oli ihan huikean kaunis! Palmujen lehdet suhisi tuulessa, suihkulähde lirisi vienosti, pehmeä lämpö viipyili iholla ja se täysikuu... Ihan kuin se olisi tilauksesta mollottanut juuri sinä iltana suurena pallona pikimustalla taivaalla!Juhlat oli onnistuneet ja sekä paikka että sää ihan täydelliset rentoon hääjuhlaan. Altaaseen ei tosin yön pikkutunteinakaan kukaan päätynyt, vaikka loistava tilaisuus olisi ollut!

Nyt on sitten sisko saateltu avioliiton satamaan. Toivon koko sydämestäni onnellisia hetkiä pariskunnan elämään nyt ja aina!


2 kommenttia: