maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kotona taas!

Ihanaa olla kotona! Matkan jälkeen ohjelmassa on tietysti pyykin pesua ja vielä vähän lisää pyykin pesua. Onneksi enimmät siitepölyt on jo poissa ja pyykit saa viimein ulos kuivumaan. Auringossa ja tuulessa ne onkin kuivuneet melkein siinä ajassa, kun seuraava koneellinen on pyörinyt. Täydellistä!


Pihan tarkastus on suoritettu: salaatit ovat kasvaneet viikossa hurjasti, mutta kesäkurpitsan taimista on hengissä enää kaksi. Liekö halla ne sillä aikaa tappanut... Kukkia on lakastunut ja toisia puhjennut kukkaan.


Yksi pieni pupunen on myös onnesta soikeana kotiin pääsystä. Se ei rassukka tiedä miten päin olla, kun pitää kaikki rakkaat paikat kiertää läpi. Romeo ei koskaan nuku omassa vessalaatikossaan, mutta nyt sielläkin piti kieriä silmät ummessa. Se vahtii herkeämättä meitä kaikkia ja askeleita kuullessaan singahtaa heti sohvan alta tarkistamaan kuka menee ja minne.


Myös tuliaiset on saatu purettua laukuista. Vaikka eipä se kummoinen homma ollut, kun ostosmahdollisuudet oli tosi rajalliset. Turistihömppää oli tietysti myynnissä, mutta eipä juuri muuta. Mun matkalaukusta ei löytynytkään muuta kuin paikallisia tuotteita: hunajaa, oreganoa, käsintehty loofah-saippua ja metallinen hyttysen karkotus pömpeli. Ja löytyi sieltä pieni nahkainen käsityönä tehty laukkukin, mutta tavaroita purkaessa nostin sen johonkin hyvään talteen, enkä enää löydä sitä. En käsitä! Kyllä se vielä esiin tulee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti