Sitruunajuustokakku
200 g Digestive keksejä
75 g margariinia
200 g sitruuna tuorejuustoa
2,5 dl creme vanillaa
2 rkl sitruunan mehua
4 liivatelehteä
Sulata margariini ja murskaa sillä välin keksit. Sekoita keskenään ja taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta sitruunan mehulla (ja halutessasi lisää sokeria). Liota liivatelehtiä 10 minuuttia kylmässä vedessä. Kiehauta pieni tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Lisää ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli (tai vähintään 4 tuntia). Koristele haluamallasi tavalla.
Helppoa ja hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti