Pizzapohja
(2 pyöreää pitsaa)
2 dl kädenlämpöistä vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
6 dl vehnäjauhoja
Loraus oliiviöljyä
Liuota hiiva lämpimään veteen. Mausta suolalla. Lisää jauhot ja ihan lopuksi öljy. Jaa taikina kahteen osaan ja leivo palloksi. Jätä kulhoon liinan alle kohoamaan n. puoleksi tunniksi. Kohotuksen jälkeen taputtele tai kauli taikinapallot pellille pyöreiksi pizzapohjiksi. Sivele tomaattipyreellä ja levitä haluamasi täytteet päälle. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Täyte 1:
Kypsää kanafilettä paloina
Fetakuutioita
Punasipulia
Smoked BBQ kastiketta
Juustoraastetta
Täyte 2:
Kinkkusuikaleita
Pepperoniviipaleita
Ananasta
Oliiveja
Juustoraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti