keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Iltarusko päivän kaunistaa!


Siivoamiset, pakkaamiset ja tuliaisten hankinta on suoritettu. Kaikki mahtuu hyvin matkalaukkuun, mutta sen paino hirvittää. Kääk! Käsimatkatavarat meillä ei kuitenkaan paina puoliakaan siitä mitä saisi. Lasten kanssa matkustaessa kun on helpointa, että on mahdollisimman vähän kannettavaa. (Eli kantoon vain evästä ja viihdykettä lennolle!) Nyt voi käydä niin, että aamulla pitää vielä tehdä pieniä muutoksia pakaaseihin.


Joku Afrikkalainen valtio voisi tilata meidän perheen tanssimaan sadetanssia ja kustantaisi siitä ilosta varmaan ilomielin meidän matkat ja oleilun. Me saadaan meinaan sade aikaiseksi kunhan vaan ilmaannutaan paikalle. Täällä on niin kuivaa, että tuolla Orihuelan puolella ollaan pulassa kun mantelipuut kuolee kuivuuteen. Täällä kun ei ole satanut pisaraakaan viime kesäkuun jälkeen, kun me oltiin täällä. Silloinkin saatu sadekuuro oli ensimmäinen pitkään aikaan. Tänään tosiaan tuli ensimmäinen sadekuuro sen jälkeen. No tietenkin; mehän ollaan täällä! Lämpötila pysytteli kuitenkin lähellä +30:ä, joten uimassa käytiin pienestä tihkusta välittämättä. Usein ollaan oltu ainoat altaassa, mutta tällä kertaa oltiin ainoat koko allasalueella!


Iltasyömisten jälkeen jäätiin Santun kanssa mercadonaan tekemään viimeiset ostokset. Sieltä kotia kohti kävellessä ihasteltiin upeaa taivasta! Kävelymatkan aikana väri ehti vaihtua vaalean lilasta kultaisen kautta palavaan punaiseen. Kaunista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti