perjantai 12. syyskuuta 2014

Hei me grillataan!

Niin vierähti tämäkin päivä! Taas on väsy, mutta tuo nuorimmainen ernesti ei meinaa hiljetä millään: tuosta vierestä kuuluu ihan taukoamaton pälpätys ja jouset on koetuksella, kun herra hyörii ympäri sänkyä. Miten lapsessa voi riittää noin paljon virtaa? Luulisi, että kaiken uimisen ja helteessä tallustamisen jälkeen uni tulisi hetkessä, mutta liekö tuo sitten sokerihumalassa, kun jäätelöä ja limua on täällä vähän useammin tarjolla kuin kotona?


Tänään aamulenkki jäi mun osalta väliin, kun sain eilen kantapäähän rakon. Hoidin  sitten Jaanan lenkkeillessä tiskit ja siivosin enimmät sotkut pois. Lenkin jälkeen muut lähti rannalle snorklaamaan ja me poikien kanssa altaalle. Me oltiin altaan ainoat uimarit eikä paikalla ollut muutenkaan meidän lisäksi kuin 6 ihmistä! Ihana rauha! Pojat uiskenteli keskenään ja sain jopa luettua vähän kirjaa (ju-huu!). Isoveljeen iski joku reiluuden puuska ja pojat kävi Santun tarjoamilla jäätelöillä. Kun rantasakki palasi, Jaana marinoi kanat ja pistettiin grilli pöhisemään. Kanan lisäksi pujoteltiin vartaisiin paprikaa ja kesäkurpitsaa. Oli meinaan hyvää! Siinä grillaillessa juhlittiin myös mummon syntymäpäivää. Saisipa Suomessa kukkia samalla hinnalla kuin täällä, niin raaskisi useammin ostaa niitä kotiin!


Syömisen jälkeen oli vatsat niin täynnä, että kellahdettiin hetkeksi ruokalevolle. Uni ei kylläkään tullut, kun siskon kanssa samassa sängyssä pötkötellessä parannettiin maailmaa :) Mutta virkistävää sekin oli!


Ja vielä oli käytävä iltauinnilla. Lämpötila oli enää mukavan lempeä +30, kun altaan reunalla istuskellessa aurinko alkoi laskea. Siitä oli hyvä suunnata lomakotiin vällyjen väliin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti