maanantai 15. syyskuuta 2014

Lomakiireitä


Aika rientää siivillä, niin kuin aina lomalla. Lauantaina Jaana pakkasi kassinsa ja lähti kotiin. Aamulla ehdittiin kuitenkin koluta läpi kojuja "pitkän kadun markkinoilla", niin kuin täkäläiset mamut niitä kutsuu. Ostoksiakin tehtiin: ainakin vaatteita ja syötävää lähti matkaan. Ja älyttömästi muovipusseja! On kyllä ärsyttävää, että jokainen asia täällä pakataan muovipussiin, vaikka tuote olisi jo muutenkin muovipussissa. Aina en ehdi edes kieltäytyä niistä, niin nyssyköitä on kertynyt melkoinen määrä.


Jaanan lähtökahveilla ihasteltiin lähimarketin ihania appelsiinijäätelöitä. Himoitsin niitä jo kesällä, mutta en ehtinyt maistaa. No nyt on sitten maistettu! Siitä puheen ollen; olen syönyt täällä jäätelöä joka päivä ja pakko tunnustaa, että tänään söin kaksi. Ihan hirvittää, miten saan ylihuomenna housut mahtumaan jalkaan, kun pitäisi lähteä kentälle ja kotiin...


Eilinen aamupäivä vietettiin taas rannalla. Otin siellä myös hieronnan, jota Eemeli silmä kovana vahti. Sen jälkeen Santeri sai olla koekaniinina, kun Eemeli harjoitteli hierontaotteita. Muutamia pitkiä katseita ja leveitä hymyjä pojat sai osakseen, kun näytti siltä, että Eemeli alkaa kilpailla aasialaisten mummojen kanssa hierontabisneksessä ;)


Kun ilta vielä vietettiin Zenia Boulevard ostoskeskuksessa, oli nuorimmainen niin puhki, että jouduin kantamaan pojan kotiin. Totuus totaalisesta väsähtämisestä kuitenkin paljastui muutaman tunnin nukkumisen jälkeen, kun Eemeli heräsi tulikuumana ja oksentaen. Taisi tehdä liian pitkä auringossa oleilu tepposet. Tänään onkin sitten sattuneesta syystä hengattu kämpillä. Ihan pieni pulaus käytiin uima-altaalla suorittamassa, mutta pysyteltiin kuitenkin visusti varjossa. Ja kun vatsat alkoi kurnia, tehtiin vielä illalla pikavisiitti KFC:hen ja Habanerasin Game-pelikauppaan. Mikäs tässä on nyt sitten loppuilta köllötellessä viihdyttävän kirjan kanssa! Enää ei ole huolta, kun ruoka on tänään pysynyt sisällä ja kuumekin on pysynyt aisoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti