sunnuntai 15. tammikuuta 2017

KevätkukkiaTalvi on hädin tuskin alkanut, mutta mieli kääntyy jo kohti kevättä. Niin mulle usein vuoden vaihteen jälkeen käy. Tiedän, että lunta ja paukkupakkasia on vielä pitkään edessä, mutta lisääntyvä valo huijaa luulemaan muuta. Pitenevät päivät, auringon hehku hangella, pajunkissat lenkkipolun varrella... ja kauppoihin ilmestyvät tulppaanit!Tänään kokeilin kukkien teippaamista maljakkoon. Teippasin siis laakean maljakon suulle ristikon ja asettelin kukat rakoihin. Näyttää toimivan :)

Innostuin noista keväisistä kukista ja silmuista niin, että uskaltaudun osallistumaan viikon kukkailotteluun Mansikkatilan mailla.

Iloa sunnuntaihin!

14 kommenttia:

 1. No niin, täällä taas... :D Mutta kun toi kimppu on vaan niin ihana! Mäkin ostin eilen mm. jaloleinikin, mutta en löytänyt sille kaveriksi juuri tuollaisia keväisen vaaleanpunaisia tulppaaneja kuin sulla tuossa kimpussa. Ja toi teippaaminen, tai ylipäätään kaikenlaisten ristikoiden tekeminen maljakon suulle, on kyllä tosi tosi toimiva jippo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kimpusta hurjasti💕 Ostin tulppaanit ensin ja menin hakemaan kaveriksi jotain vihreää, mutta ihastuinkin noihin jaloleinikeihin ja suunnitelma muuttui. En ole aiemmin viritellyt maljakkoon ristikkoa, mutta kyllä, se oli tosi toimiva konsti!

   Poista
 2. Onpa kauniin väriset tulppaanit! Kiva kun osallistuit kukkailotteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin itsekin niiden hempeään väriin heti! Tuntuu, että tulee hyvälle mielelle aina kun niitä katsoo😍

   Poista
 3. Voi miekin olen niin jo katsellut ja imenyt tuota kukkaenergiaa, jotenkin sitä mieli jo vaeltaa keväässä. Iloa alkavaan viikkoosi

  VastaaPoista
 4. Kaunis kimppu! Miten tulikaan ihan pääsiäinen mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin ajattelin jo pääsiäistä, johtuu varmaan noista tulppaaneista 😊

   Poista
 5. Onpa ihanan värikäs kimppu! <3 Ja kyllä, kukat saa tosi helposti asettumaan nätisti isompaankin maljakkoon teippikikan avulla. :)

  Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin itsekin noihin hempeän raikkaisiin väreihin. Teippikikka oli tosi näppärä 👍

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kevät tuntuu olevan päivä päivältä lähempänä ☀️

   Poista
 7. Aivan ihana kimppu ja niin kiva idea teipata maljakkoon ristikko!:) Täytyy laittaa korvan taakse!

  Kiva, kun tulit mukaan ilottelemaan kanssamme! Tervetuloa toistekin.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina, saatanpa osallistua toistekin 😊 Teippaamista kannattaa kokeilla, jos haluaa kukat nätisti laakeaan maljakkoon.

   Poista