lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kokataan kotona


Ihana, ihana vapaapäivä! Käytiin Willassa kahvilla ja vaihtamassa ystävien kanssa kuulumisia (ja palauttamassa lainalapsi!). Siinä sivussa tehtiin rento kierros kaupoissa. Valikoimasta päätelleen syksy lähestyy...



Illalla tehtiin ruokaa koko perhe yhdessä. Se sujuu näpsäkästi, kun jokaisella on omat tehtävät. Tortillat valmistui rennolla otteella, kun kaikki hoiti osuutensa ja taustalla soi Spotifyn Mexican party kooste. Eemelin tanssijalkaa rennot rytmit vipatti niin kovin, että tomaattien pilkkomisen lomassa piti käydä olohuoneen puolella veivaamassa lannetta. Itselläkin alkoi tulla ikävä zumbatunteja ja pari tanssiaskelta taisin siinä hellan edessä ottaakin.



Tortillat oli sairaan hyviä; yhdessä tekeminen taitaa parantaa makuakin parin asteen verran! Ruuan jälkeen kaadettiin irtokarkit kulhoon ja keräännyttiin koko porukka television ääreen katsomaan leffaa. Big hero oli jäänyt meiltä kaikilta näkemättä ja nyt kun se oli ilmestynyt Netflixiin, oli aika kuitata aukko animaatio-sivistyksessä. Kaikki tykkäsi! Aika jännä se oli pikkuihmiselle, mutta ei liian. Täydellinen elokuva perheen yhteiseen leffailtaan, kun sitä jaksoi katsoa kaikki: pikkuihminen, teini ja aikuiset. Ja täydellinen lauantai! Mukavaa tekemistä, hyvää ruokaa, kivoja ihmisiä ja yhdessä oloa. Tykkään!





4 kommenttia:

  1. Tortillat on hyviä! Ootko koskaan kokeillut niitä tortillakuppeja? Mielestäni kätevämpiä kuin nuo lätyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, viimeksi kokeiltiin niitä kuppeja, ne oli kyllä ihan käteviä. Nyt haluttiin kuitenkin kääriä rullia (ja sotku oli sen mukainen😂)!

      Poista
  2. Teillähän on ollut niin kiva lauantai ilta.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva ilta perheen kanssa. Täytyy kokeilla arpaonnea: tykkään kastehelmistä tosi paljon😊

      Poista