Suklaa-banaanikakku
3 banaania
0,75 dl kaakaojauhetta
2 dl mantelimaitoa
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
50 g kasvimargariinia
3 dl sokeria
1 tl ruokasoodaa
5 dl vehnäjauhoja
Muussaa banaanit soseeksi. Sekoita joukkoon kaakaojauhot. Lisää mantelimaito, suola ja sokerit ja vatkaa tasaiseksi. Vatkaa joukkoon sulatettu margariini. Lisää vielä ruokasooda ja vehnäjauhoja vähän kerrallaan vatkaten.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa n. 1 tunti. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Kiitos ohjeesta, vois koittaa tehä.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.
Kannattaa kokeilla! Tää oli helppo tehdä ja oli myös mehevä ja hyvän makuinen :)
Poista