perjantai 8. marraskuuta 2013

Vauhtivarvas yökylässä

Eemelin päiväkodissa asuu Vauhtivarvas (täytetty sukka), jonka lempipuuhaa taitaa olla lasten liikkeelle saaminen. Vauhtivarvas käy vuorotellen päiväkodin lasten kodeissa yökylässä mukanaan päiväkirja, johon voi kirjoittaa kyläilyn tapahtumista. Päiväkirjan alussa on myös tietoa lasten liikunnan tarpeesta ja vinkkejä liikuttamiseen. Mun mielestä idea on tosi kiva. Santerinkin päiväkodissa aikoineen oli vastaava tyyppi, mutta sitä ei ollut kytketty mitenkään liikuntaan. Vauhtivarvas yhdistää mukavasti huvin ja hyödyn!

Meille Vauhtivarvas tuli päiväkodin naamiaisten jälkeen ja riehakkaiden juhlien seurauksena tarve oli ennemminkin saada touhukas parivaljakko rauhoittumaan kuin liikkumaan. Ensin Eemeli kulki Vauhtivarpaan kanssa ympäri taloa ja Vauhtivarvas kuului koko ajan kyselevän "Mikä toi on? Mikä toi on?" Ja Eemeli kertoi kaikista kodin tavaroista...

Esittelykierroksen jälkeen rauhoituttiin pelaamaan Kummitusjunaa... taas vaihteeksi. Ja koska tää perhe välillä on harvinaisen höperö, oli täällä Vauhtivarpaan lisäksi muitakin kummallisia hahmoja liikkeellä.


Eemeli olisi kovasti halunnut viedä Vauhtivarpaan myös ulos leikkimään, mutta koska oli tosi märkää se ei oikein onnistunut. Vauhtivarvas jätettiin katselemaan ikkunan taakse, kun me lähdettiin Eemelin kanssa ulkoilemaan ja etsimään geokätköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti