sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Pihalla pakertaminen jatkuu
Uuuh mikä viikonloppu! Nyt ois niinkun väsy. Olen joogannut, zumbannut, kaivanut, istuttanut, kitkenyt ja kastellut. Intouduin perkaamaan noita kukkapenkkejä niin, että lahjoitin ylimääräisiä taimi vieraille ihmiselle Facebookin kautta: neljä juhannusruusua  ja varmaan parikymmentä vuorenkilpeä lähti uuteen kotiin. Yksi rouva toi mukanaan tilalle talviota, jotka odottelee pihalla huomista istutusta. Tänään en millään enää jaksanut. Naapurista sain pussillisen kuunliljoja. Ne oli kaivettu maasta jo useampi päivä sitten, mutta toivotaan että jaksavat vielä lähteä kasvuun. Taimien vaihtelu on hauskaa! Ja mulle ihan uutta...


Huomasin vasta sisään iltapalalle tullessa, etten ole syönyt tänään lämmintä ruokaa ollenkaan. Puutarha vei mennessään; ei huomannut nälkää eikä janoa. Tuorepuuroa marjoilla ja hedelmillä terästettynä kävin sentään välipalaksi syömässä. Herkkua oli!


Pihalla puuhatessa tajusin, miten etuajassa kevät tänä vuonna onkaan. Jopa juhannusruusu puhkesi tänään kukkaan! Ihan omituista! Välillä olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että juhannuksena olisi edes muutama kukka auki ja nyt se sitten kukkii jo toukokuun lopulla. Viinimarjoissa on jo kunnon raskileet, samoin karviaisessa ja mustikassa. Varmaan marjasatokin on sitten etuajassa, saa nähdä kuinka käy!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti