keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesäkurpitsatikut juustokuorrutuksella

Grillattujen pihvien kanssa teki välillä mieli jotain muuta kuin uusia perunoita tai pelkkää salaattia. Jääkaapista löytyi kesäkurpitsa, mutta ei sekään yksinään houkuttanut. Mutta kun siihen yhdistää juuston...! Yes, please!

Juustolla kuorrutetut kesäkurpitsatikut


1 kesäkurpitsa
2 kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
1 pussi juustoraastetta
juoksevaa rasvaseosta paistamiseen

Leikkaa kesäkurpitsa pitkulaisiksi tikuiksi. Riko kananmunien rakenne kipossa. Pyöritä kesäkurpitsatikkuja ensin kananmunassa, sitten korppujauhoissa ja lopuksi juustoraasteessa. Jos juustoraaste ei tartu pintaan, voit käyttää tikut vielä uudelleen kananmunassa.

Paista tikut pannulla rasvaseoksessa. Tikkujen ei tarvi olla kypsiä, kunhan juusto paistuu tikkuun kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti