maanantai 20. toukokuuta 2013

Karkumatka!!!; Tampere

Onnistuttiin Mikan kanssa järjestämään helatorstain yhteyteen pikkuinen miniloma. Mummo oli lasten kanssa meillä ja päästiin lähtemään kahdestaan jopa kokonaiseksi kahdeksi yöksi! Meillä sellainen ihme tapahtuu hädin tuskin kerran vuodessa, joten silloin on otettava ilo irti joka hetkestä... Mun tapauksessa se tarkoittaa myös nukkumista ja oleilua tekemättä mitään... :)


Helatorstaina suunnattiin kohti Tampereen kylpylää. Päivä vietettiin kaikessa rauhassa uiden, saunoen, lukien ja leväten. Illalla käytiin Haraldissa syömässä ja takaisin päin kävellessä leikittiin turistia kuvaten kummallisia Tampere-asioita ja ihasteltiin Panimoravintola Plevnaa.Perjantaina ihanan rauhallisen ja runsaan aamiaisen jälkeen shoppailtiin Koskikeskuksessa ja lounastettiin Daddy´s Dinnerissä. Siellä ranskan ja suomen sekainen palvelu oli jotenkin niin hauskaa, että jo pelkkä tilaaminen alkoi naurattaa. Meni madamit ja mösjööt iloisesti sekaisin! Keskustakierroksen jälkeen vietettiin iltapäivä uiden ja saunoen sekä poreissa lilluen. Ja mä nukuin päikkärit sillä aikaa kun Mika kävi lenkillä :). Eli ihan täydellinen lomapäivä, eikä se edes päättynyt tähän!


Kaikin puolin virkistäytyneenä lähdettiin TAAS syömään! Me oltiin menossa Tampereen työväenteatteriin, joten syömäänkin päädyttiin siihen ihan naapuriin. Frankly se paikka taisi olla nimeltään... Teatterin TTT-klubilla oli Friday Night Live, jossa on yhdistetty stand uppia ja musiikkia. Paikka oli kiva, stand up hauskaa ja musiikki jees, eli homma toimi hienosti ja lomapäivä sai arvoisensa päätöksen.


Lauantai-aamuna hyödynnettiin vielä viimeiset vapaat hetket ja laitettiin sviitin sauna lämpeämään siksi aikaa kun käytiin aamiaisella. (Ja nyt on pakko myöntää: mulla pimahtaa jotain päässä aina kun tarjolla on kermavaahtoa, joten laitoin sitä myös jogurtin päälle... letuista nyt puhumattakaan :d). Aamiaisen jälkeen rentouduttiin siis vielä saunan rauhassa ennen kuin laitettiin kamat kasaan ja suunnistettiin kotia kohti. Oli niin rentouttavaa ja kivaa, että parin päivän karkumatka Tampereelle melkein veti vertoja jopa viime kevään Pariisin pyrähdykselle. Tällaisia pikkulomia pitäisi ehdottomasti järjestää useammin!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti