lauantai 5. marraskuuta 2016

Seinätarrat, so last season?


Keittiöremontin yhteydessä meille tuli yksi keittiönkaappi, joka alkoi nopeasti ärsyttää. Kaappi on korkea, valkoinen ja kiiltävä. Alunperin siihen oli tarkoitus tulla vedin, mutta vedintä ei voinutkaan kiinnittää tai kaapin käyttö olisi hankaloitunut. Ovi olisi kyllä mahtunut aukeamaan, mutta pari senttiä liian vähän niin ettei vetolaatikoita olisi saanut enää vedettyä kaapista ulos. Eleettömyydessään kaappi näytti tylsältä ja muutenkin ihan "väärältä". Kun vielä muutama tuttava kysyi, että onko se lämminvesivaraaja, oli keksittävä jotain. Ja jotain tarkoittaa tässä kohdassa edullista ja ei-lopullista.

Jossain netissä silmiini osui kuva Eiffel-tornista seinätarrana. Se olisi ollut mitoiltaan juuri sopiva, mutta Pariisilaisteema ei tuntunut sopivalta meidän keittiöön. Seinätarrasta ajatus kuitenkin lähti: helppo, halpa ja nopeasti poistettavissa kun alkaa kyllästyttää. Pientä surffailua nettikaupoissa suoritettuani totesin, että tarroja on miljoonia erilaisia, mutta tarpeeksi korkeita ja kapeita ei montakaan. Valinta oli helppo tehdä kun oikea osui kohdalle: romanttinen lyhtypylväs-siluetti piristää mukavasti meidän keittiön mustavalkoisia selkeitä linjoja.


Kärsivällisyyttä kysyttiin, kun lähetystä piti odottaa Hollannista saapuvaksi. Ehdin jo kerran kysellä paketin perään, mutta kehottivat vaan rauhassa odottelemaan. Perjantaina se sitten vihdoin saapui! Lyhtypylväs oli kooltaan juuri sopiva kaapin oveen. Nurmikot ja perhoset jätin suosiolla kiinnittämättä; siinä olisi ollut jo vähän liikaa ripellystä ja romantiikkaa meidän keittiöön, vaikka kauniita olivatkin.

Kun kerran tilaamaan ryhdyin, olin tilannut lyhtypylvään lisäksi myös söpön kissanpennun valokatkaisijaan ja lisäksi silmät, jotka piti kurkistaa wc-pöntön säiliöstä. Tulikin jotain ihan muuta: pöntöllä istuva ukko! Ja siinä teksti: downloading! En kestä! Eemelin mielestä se oli niin hassu, että poika meinasi tukehtua yskäänsä hihittäessään. Mun mielestä se on kyllä ihan kamala, mutta kahden euron tuotteen takia en viitsi nähdä palauttamisen vaivaa Hollantiin. Tyydyin laittamaan reklamaation virheellisestä tuotteesta. Jos haluavat pönttöukkonsa takaisin, niin pitäkööt tunkkinsa. Onneksi tarrat oli edullisia ja se varsinainen tarve tuli täytettyä ihan oikeanlaisena, muuten olisi harmittanut. Nyt kaikki kolme tarraa maksoi postikuluineen vain himpun yli 20,-, joten ehdottomasti tyytyväisen puolelle jäin, vaikka yksi tarroista olikin vääränlainen. Kyllä nyt kelpaa kaappia katsella!4 kommenttia:

 1. Tuo lyhty on tosi ihana ja kissa oikein veikeä♡Meilläkin on sisustustarroja ja musta ne hauskoja ja helppoja sisustuselementtejä☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kovasti tuosta lyhdyistä 💕 Ja kieltämättä kissa on aika söpö😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ne aika kivoja 😊 Ja tänään sain sähköpostia, että se puuttuva tarrakin on matkalla!

   Poista