keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Omenapuiden alla
Meillä on menossa #terassiprojekti2016. Talon edellisillä asukkailla oli pieni betonilaatoilla päällystetty terassi, joka tuntui meille vähän ahtaalta. Me haluttiin pihan ruokapöydän ympärille enemmän tilaa. Pöytä oli siis yksi syy siihen, miksi terassia alettiin laajentaa. Rakentamisen ajaksi siirrettiin pöytä omenapuiden alle, pois tieltä. Nyt se onkin siellä ihan ihana ja mietitään jo, että jos jätetäänkin se sinne! Mutta mitäs me tuolla pikkuhiljaa valmistuvalla terassilla sitten tehdään? Tanssilava? No, kunhan ihana Suomen kesä taas antaa sateen roiskua, ollaan varmasti tyytyväisiä siihen, että pään päällä on muutakin kuin omenapuun oksia, heh!


Tänään tein kahvin kanssa piirakkaa, kun pihalla vielä riittää raparperissa varsia. Vaikka olen kokeillut montaa raparperipiirakan ohjetta, palaan aina mun vanhaan suosikkiin, jossa piirakan pinnalle tehdään seos kaurahiutaleista ja... (köh) voista ja sokerista. No eipä kai sillä yhdistelmällä pahaa voi tullakaan! Tänään sain vielä apulaisen voitelemaan vuokaa ja pilkkomaan raparpereita, niin mikäs sen mukavampaa!2 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele miksi pöytä saattaa jäädä omenapuun alle, näyttää tosi viihtyisälle😊Mä en oo vielä rapsupiirakkaa tehnyt mutta muruseos kuuluu siihen ja omppupiirakkaan💕Juhannusterkkuja💕

    VastaaPoista
  2. On se kyllä tuolla aika kiva 😊 Ihanaa juhannusta ja kesää teille!

    VastaaPoista