tiistai 14. kesäkuuta 2016

Aamu(päivä)kahvilla Kinuskillassa


Pitkästä aikaa poikettiin Kinuskillaan kahville. Näin lomalla aamuheräämiset alkaa venyä myöhempään ja vaikka me lähdettiin liikkeelle heti aamiaisen jälkeen, oli paikalla jo ensimmäiset lounastajat.


Kinuskillan miljöö viehättää mua tosi paljon. Kahvila-ravintola on Kellokosken vanhalla ruukkialueella ja paikan romuromanttisuus näyttää tosi kivalta. Sisustuksessa on yhdistelty väljästi vanhoja eri parisia kalusteita ja tavaroita, joiden voisin kuvitella löytyneen rakennuksesta ja ruukin alueelta. Vanhaan taloon ei ole edes yritetty saada aikaiseksi mitään uutta ja modernia. Myös musiikki sopii tunnelmaan: tänään herkkuja maistellessa taustalla lauloi Elvis. Melkein alkoi tuntua, että olen pukeutunut ihan väärin: olisi pitänyt olla kellohelmainen mekko!
Ja ne kakut! Kinuskillassa on aina tarjolla hyvä valikoima erilaisia juustokakkuja ja muita herkkuja. Tänään valittiin tuhti pala brownieta sekä milky way-juustokakkua. Koska kakkupalat on ihan valtavan kokoisia, otettiin vain kaksi palaa ja sovittiin, että jaetaan ne. Lopulta ei kuitenkaan jaksettu syödä edes niitä kahta palaa kokonaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti