keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Pieni pipari-postaus: Annas lakrits




Mikäs sen paremmin sopisi näihin pimeisiin iltoihin ja lähestyvään joulunalusaikaan kuin PIPARKAKUT! Rakastan kotitekoisia joulupipareita ja niitä tulee joulun alla leivottua useampaankin kertaan, eikä kaupan pipareihin ole juurikaan tarvinut turvautua. Nyt tarrasin kuitenkin kaupassa piparipakettiin kiinni salamaakin nopeammin. Pakkauksessa nimittäin luki 'lakrits, limited edition'. Ja kyllä todellakin: Annas piparkakkuihin on lisätty hiukan lakritsia ja anista ja ai että mä tykkään! Lakritsia vaan saisi olla vähän enemmän :)

Mä en juurikaan syö muita karkkeja kuin suklaata ja salmiakkia, mutta jos joku muu kuin lakritsi maistuu lakritsilta, en voi vastustaa kiusausta... Ja ihan parasta on, että lakritsilisä on juuri Annas pipareissa, koska ne on muutenkin parhaita: ihanan ohuita ja sopivan mausteisia. Sellaisista paksuista pipareista en tykkää ollenkaan, joten jos nyt pipareita edes ostan, on valinta ehdottomasti Annas! Nyt ei melkein tarvitsisi itse pipareita leipoakaan, mutta kun on kuitenkin pakko. Joulupipareiden leipominen lasten kanssa on meidän perheessä niin tärkeä traditio, että siitä ei ihan kepein perustein luovuta <3 Mutta lakritsilla maustetut, ne haen kaupan hyllystä!


12 kommenttia:

  1. Juu, testattu on ja niin hyviä! Ostin jo jouluksikin paketin, jos loppuvat kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin herkkua! Sä oletkin viisaasti varautunut jo jouluunkin :)

      Poista
  2. Täytyy sanoa, että mielenkiintoinen makuyhdistelmä... Jos vastaan tulee niin varmaan maistan, mutta itse en kyllä osta :) Taidan olla ihan perinteisten piparkakkujen kannattaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä voi yllättää sut positiivisesti: laku maistuu mukavan miedosti :)

      Poista
  3. Tuolla odottaa kaksi pakettia korkkaamista ja uskon, että nämä ovat erittäin nam. Haluan löytää kaupasta appelsiinituorejuustoa, koska se toimii piparkakkujen kanssa, kuin häkä ja uskon, että toimii näidenkin kanssa. :)

    Kivaa ja herkullista viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kuulostaa hyvältä! Pitääkin kokeilla tuota yhdistelmää :)

      Poista
  4. Niin kauniit kuvat!❤️
    En ole vielä maistanut! Kiitos vinkistä!
    Hyvää marraskuun viimeistä viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Meilläkin odottaa paketti Annasin lakritsipiparkakkuja kaapissa.
    Joulun alla maistetaan sitten! =)
    Ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista