tiistai 26. joulukuuta 2017

Mistä näitä lahjoja oikein tulee?


Siis meillähän on tehty sopimus, että aikuisten kesken ei enää joululahjoja ostella. Näin kaikilla on yksi stressin aihe vähemmän, kun ei tarvi miettiä mitä kellekin lahjaksi hankkia ja sitten vielä juosta ympäri kauppoja niitä haeskelemassa. Kun ei kukaan oikein mitään haluakaan, ja jos haluaa/tarvii, hankkii sen silloin kun on tarvis. Homma toimii. Ainakin melkein...

Yllättäen niitä lahjoja sitten kuitenkin ilmestyy. Niitä vaan kutsutaan nyt tuliaisiksi ja meniäisiksi :D Sallitaan tämä kuitenkin; tuliaiset koostuu vain syömisistä, juomisista ja kukista, joten kenellekään ei kerry tavarakasaa tai paineita siitä lahjan hankinnasta.

Muutaman muunkin lahjan silti tänä vuonna sain. Ihanat pienet poikaseni oli yhteistuumin hankkineet mulle vohveliraudan. Ja kuulemma täysin ilman mitään taka-ajatuksia: ihan vaan siksi, että olivat varmoja että äiti tykkää paistaa vohveleita. Kyse ei siis lainkaan ole siitä, että pojat tykkäisi niitä syödä ;) Motiiveista viis, lahja oli toivottu ja odotan jo innolla sen käyttöön ottoa, kunhan näistä jouluruuista selvitään!


Loput lahjat olikin sitten kosmetiikkaa ja yhtä innokkaasti odotan niidenkin testailua. Yönaamio huulille pääsi kyllä käyttöön jo heti aattoiltana ja tuntuu toimivan. Tein ensin huulille kuorinnan ja levitin naamion sen jälkeen, mutta huulet on sen jälkeen tuntuneet huomattavasti pehmeämmiltä ja rohtumat ja kuollut ihosolukko on poissa. Huulinaamio jää siis heti säännölliseen käyttöön kuivattavien talvikuukausien ajaksi.

Kokeilua odottaa vielä GlamGlown tuotepakkaus, silmänalusnaamiot ja korealaiset kangasnaamiot. Yllättäen huomasin, että myös GlamGlown matte glow -voide on tehty Koreassa, vaikka kuvittelin sitä täysin amerikkalaiseksi tuotesarjaksi. Kummassa nosteessa tuntuu nyt olevan tuo korea-kosmetiikka ja kiva päästä testailemaan aluksi näin lahjojen myötä. Onko muut huomanneet korealaisen kosmetiikan nousua ja onko tietoa mistä tämä buumi oikein johtuu? Onko kukaan tilaillut nettikaupoista korea-kosmetiikkaa ja onko löytynyt mitään omaa suosikkia? Mä olen tosi utelias näiden uusien tuotteiden suhteen :)

10 kommenttia:

 1. Onhan se mukava saada joitakin joululahjoja. Korealainen kosmetiikka on minulle ihan tuntematonta, mutta kerrohan sitten kokemuksistasi. - Mukavaa tapaninpäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan mukavaa :) Täytyy kertoa, kunhan vähän tutustun tuotteisiin.

   Poista
 2. Meilläkin tehtiin sopimus, että jokainen ostaa vain yhden lahjan ennalta sovitulle perheenjäsenelle. Aikuisia kun ollaan...
  Toki lapsenlapset on asia erikseen.
  Tuo kosmetiikka on vierasta minulle.
  Mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Samanlainen sopimus tehty täälläkin ja silti noita lahjoja putkahtelee :)
  Ihania lahjoja olet saanut ja noi GlamGlown tuotteet on kovasti hehkutettuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummaa hommaa, kun ei sopimukset pidä ;D
   Olen aiemmin kokeillut GlamGlown naamioita ja niistä tykkäsin. Näitäkin on nyt kiva päästä testaamaan!

   Poista
 4. Ihania lahjoja ja oijoi tuo Glamglow <3 Olet ollut kilttinä <3

  VastaaPoista