keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Matkakuumeen virittelyä

Kuva napattu ekan motellin esitteestä.

Vasta alkuvuodesta olin sitä mieltä, että matka Miamiin oli kerran elämässä kokemus. Sillä asenteella koluttiin viime helmikuussa Miamin ja Orlandon väliä tukka putkella ja joka hetkestä nauttien. Tekemistä oli niin paljon, että Miamin eteläpuolinen Florida jäi kokonaan näkemättä. Ja se Key West jäi sitten pikkuiseen kaihertamaan. Vuoden mittaan kaiherrus on kasvanut ihan hallitsemattomalle tasolle. Ja... Ta-daa! Nyt on sitten lennot varattu ja majoituskin pariksi ekaksi yöksi (Pikkuinen motelli! Oih!) Reittejä ja majapaikkoja tutkaillaan kiivaasti (siis tuo toinen tutkailee, mä vaan katselen maisemakuvia :D).

Mun tyylillä ei omatoimisesta road tripistä tulisi ikinä mitään. Tai ehkä tulisi, mutta en ikimaailmassa jaksaisi paneutua hotellien etsimiseen ja vertailuun tuollaisella innolla kuin Mika. Jos sijainti ja hinta on yhtään kohdillaan, mä sanon vaan joojoo kaikkeen.

Nyt ei matka ole yhtä täyteen ohjelmoitu kuin vuosi sitten (ainakaan vielä). Alustava suunnitelma on lentää Miamiin, vuokrata auto ja lähteä kohti etelää. Muutama motelli on jo varattu ja ekat päivät vietetään Florida Keysin alueella. Mä pelkään krokotiilejä ja alligaattoreita jo nyt ja sanoinkin, etten uskalla enää pimeällä astua motellin ovesta ulos. Edelliseltä reissulta tiedän, että niitä hirmuisia otuksia vilisee ojan pohjat täynnä, enkä halua sellaista lähietäisyydeltä kohdata. Sittenpähän on aikaa iltaisin lukea kirjoja ja kirjoittaa muistiin päivän tapahtumat :)

Nyt on mukavasti aikaa selvitellä etukäteen mitä kaikkea onkaan mahdollista tehdä ja kokea. Kyllä se lomapäivien kalenteri vielä ehtii vähän täydemmäksi muodostua, mutta tällä kertaa aiotaan jättää vähän tilaa myös rentouttavalle ranta-elämälle. Pieni matkakuume alkaa jo kyteä jossain takaraivossa, mutta hautaan sen vielä toistaiseksi. Loman odottaminen on melkein yhtä ihanaa kun itse loma :)

6 kommenttia:

 1. Voi että! Teillä on ihana matka tulossa.
  Kerran ollaan Floridassa oltu. Ja uudestaan haluaisin sinne päästä käymään. Niin paljon siellä olisi nähtävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkemistä on kyllä tosi paljon! Täällä jo odotellaan innolla matkaan :)

   Poista
 2. Ooh ihan mieletöntä! Jenkkien suhteen never say never, täälläkin haaveissa kunnon road trip. Niin paljon vielä nähtävää. Mahdatte päiviä laskea siellä.


  Ihanaa torstaita Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me innokkaina matkaa odotetaan kaikki! Ja loma on aina lomaa, vaikka sen viettäisi missä :)

   Ihanaa illan jatkoa sinullekin Tiia <3

   Poista
 3. Mukavaa matkaa teille Floridan auringon alle. 😊😎 Kerran olen ollut Miamissa miehen kanssa, mutta siitäkin aikaa jo reilut 10 v. Ehkä joku päivä taas...😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Me yritetään nauttia joka hetkestä😊 Ehkä sinäkin vielä lähdet sinne uudelleen muistoja verestämään😎

   Poista