perjantai 28. helmikuuta 2014

Talvilomailua, osa 4: Funpark ja Ideapark

Aamupäivällä käännettiin auton nokka kohti pohjoista ja lähdettiin köröttelemään kohti Ideaparkia ja siellä erityisesti Funparkia. Perillä odotti jo kummipoika perheineen ja taas vaihteeksi lapsilla alkoi mahdoton  hulabaloo. Me oltiin jo kolmatta päivää peräkkäin eri huvittelupaikassa, mutta minkäänlaisia hyytymisen merkkejä ei nuorimmainen parivaljakko osoittanut. Kun ostettiin kaksi perhepakettia, kaikki muut sai laiterannekkeet, mutta minä jäin ilman (kjäh kjäh) ja sehän tarkoitti sitä, että syömisen jälkeen jätin lapset ja miehet hauskuuttelemaan ja lähdin itse shoppailemaan.... Vihdoinkin! Heidi kävi muutamassa laitteessa ja pinkaisi sitten perään ostoksille :)


Tavoitteena oli löytää uudet farkut ja kun ne löytyi heti ekasta kaupasta, jäi loppuaika käytettäväksi puhtaasti nautiskeluun. Mulla on niiiiiiin harvoin aikaa kierrellä kaupoissa ihan muuten vaan ihastelemassa ja hypistelemässä, että se on mulle ihan käsittämättömän ihana ja inspiroiva rentoutumismuoto. Kun löysin vielä ihanat nahkasaappaat -60%:n alennuksella, oli ostoskierros jokseenkin täydellinen.


Mä tykkäsin paikasta tosi paljon. Olenhan mä Ideaparkissa käynyt ennenkin, mutta Funparkin visiitti oli ensimmäinen laatuaan. Kunhan lapsille on leikkiseuraa, siellä saa kevyesti kulumaan koko päivän. Ja lapsenvahteja vuorottelemalla aikuiset voi käydä välillä ostoksilla. Ainoa pettymys oli se, että lapset ei pääse rannekkeenkaan kanssa käymään alueen ulkopuolella ja Funparkin puolella ruoka oli surkeaa. Kyllähän sillä vatsansa täyttää, mutta kun tietää, että muutamien metrien päästä löytyisi hyvääkin ruokaa, niin hampurilaiset ja nugetit sai kyllä mielen matalaksi. Ja kun vielä palvelun toimivuus oli pahasti hakusessa, ei ravintolasta jäänyt mikään hyvä mielikuva. No, hinnat oli sentään laatuun nähdenkin kohdallaan.


Käsittämättömällä tavalla päivä kului niin vauhdikkaasti, että lähdettiin Funparkista ulos vasta viimeisten joukossa klo 20.00. Kotimatkalla oli pakko pysähtyä huoltoasemalle iltapalalla, jotta lapset saatiin kotona suoraan sänkyyn. Ja taas oli takana täydellinen lomapäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti