sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Talvilomailua, osa 2: HopLop vs Naurusaari

Jo ennen Tallinnaan lähtöä me oltiin sovittu, että tiistaina mennään kyläilemään Riihimäellä kummipojan luona. Isät lupautuivat viemään pojat HopLoppiin purkamaan energiaa, kun ei ulkoilu tuolla märässä oikein innosta. Yllättäen siellä vierähtikin sitten iltaan saakka. HopLopissa ei näköjään enää ollutkaan mitään aikarajoitetta ja pojat viihtyivät leikeissään yli neljä tuntia! Viimeiset pari tuntia pidettiin Heidin kanssa iseille seuraa, kun oli saatu muutamat ostokset tehtyä. Molemmat pojat olivat hiestä märkiä monen tunnin temmeltämisen jälkeen! Ja hyvin tuo Santerikin sai aikansa kulumaan pienten poikien perässä porhaltaessaan.

Keskiviikkona lähdettiin Flamingoon testaamaan Naurusaari Eemelin kanssa sillä aikaa, kun Santtu meni kaverinsa kanssa leffaan. Me ei oltu koskaan ennen käyty Naurusaaressa ja mua vähän epäilytti miten Eemeli viihtyy siellä itsekseen, kun edellinen päivä oli mennyt hurvitellessa kaverin kanssa. Mutta huoli viihtymisestä oli ihan turha: Eemeli porhalsi taas täysillä muutaman tunnin, seurasta viis! Kiipeilyä, putkia ja tunneleita oli riittämiin ja Eemeli näytti olevan juuri täydellisen kokoinen juoksemaan putkissa ilman että pää olisi kolissut kattoon.

Jaa kumpi oli kivempi? No en mä vaan tiedä. Lapsi näytti nauttivan molemmista. HopLopissa oli enemmän kiipeilemistä ja sokkeloita, Naurusaaressa taas monipuolisemmin myös pelejä ja juoksutilaa lattiatasolla. Molemmissa oli aikuisille pöytiä ja penkkejä. Naurusaaren sininen sisustus ehkä ihan pikkuisen viehätti enemmän kuin HopLopin iloisen kirjava. En pysty valitsemaan: molempi parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti