sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kinuskipalat




Äiti on terve kun se leipoo! Ei kuitenkaan tarpeeksi terve selvitäkseen kolmen tunnin zumbasta. Olin odottanut sitä niiiiiin paljon, että tästä ketutuksesta on jokseenkin vaikea päästä yli. Mutta onneksi leipominen helpottaa. Ja 50 keltaista tulppaania!

Kinuskipalat

200 g margariinia
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl jäähtynyttä kahvia

Kuorrutus:
250 g mascarponejuustoa
200 g kinuskikastiketta

Sulata margariini. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokeri vaahtoon vuorotellen kahvia, margariinisulaa ja jauhoseosta. Sekoita tasaiseksi. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. (Pellin/vuoan koko n. 20 x 35 cm.)

Vatkaa mascarponejuusto ja kinuskikastike tasaiseksi seokseksi. Levitä jäähtyneen pohjan päälle ja koristele. Minä käytin osassa koristeena karamellisoituja pähkinöitä ja osassa pieniä vaahtokarkkeja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti