Samettinen suppis-soppa
vajaa litra suppilovahveroita riittää2 dl ruokakermaa
100 g sulatejuustoa
valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria
(maitoa)
Paista sieniä pannulla, kunnes neste on irronnut ja haihtunut. Kaada kattilaan kerma ja sienet. Kuumenna, kunnes kiehahtaa. Lisää joukkoon sulatejuusto ja murskattu valkosipuli. Keitä koko ajan sekoittaen, kunnes sulatejuusto sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitto blenderiin ja surauta tasaiseksi. Kaada takaisin kattilaan ja kuumenna uudelleen. ...jotakuinkin noin mä sen taisin tehdä... Sopii hyvin vaikka alkukeitoksi...
Aamulla kävin pitkästä aikaa kirpputorilla. Tavoitteena oli löytää Santulle uusi pöytälamppu ja ehkä mahdollisesti jotain pientä sisustusjuttua. Ja tavoitteet toteutui! Santulle löytyi juuri oikeanlainen lamppu ja lisäksi ostin pienen harmaan lasikipon, josta mulle tulee mieleen 50-luku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti