Siitähän se sitten läks: imuroin, pesin pyykit, pesin Romeon häkin, tyhjensin ja täytin 2 koneellista astioita, tein pitsaa, leivoin banoffeen... ja kaaduin nääntyneenä sohvalle. Ei, en oppinut eilisestä mitään!
Banoffee
250 g Digestive keksejä
70 g margariinia sulatettuna
Täyte:
1 prk kondensoitua maitoa
2 banaania
2,5 dl kermaa vaahdotettuna
sokeria
Kondensoitua maitoa pitää keittää 3 tuntia, joten laita se ajoissa kiehumaan. Poista purkista etiketti ja laita purkki avaamattomana kattilaan ja lisää niin paljon vettä, että purkki peittyy. Keitä miedolla lämmöllä kolme tuntia. Lisää keittämisen aikana vettä tarvittaessa. Anna purkin jäähtyä vähän ennen avaamista.
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi. Taputtele seos piirakkavuoan pohjalle. Levitä päälle keitetty tiivistemaito (eli toffee) ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Lado toinen banaani viipaloituna toffeemassan päälle. Levitä sen päälle sokerilla maustettu kermavaahto ja viipaloi toinen banaani kermavaahdon päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti