sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Hittipastaa ja hiihtohommia
Viisaat ihmiset sanoo, että tylsistyminen tekee hyvää aivoille. Mä olen jo pitkään haaveillut pienestä tylsistymisestä kun tiedän, että silloin mun mielikuvitukseni alkaa tuottaa sellaisia ideoita, etten meinaa itsekään pysyä perässä. Arki on kuitenkin niin aktiivista, että tylsistymistä ei ehdi edes ajatella.

Lomalle jäädessä suurin toive oli tällä kertaa rauha ja hiljaisuus. Matkasuunnitelmat Kanarialle peruttiin, koska haaveissa siinteli paksu lumikerros ja pitkät yksinäiset luistelumatkat järvellä. Vaan toisin kävi: alkuviikosta tuli kevät ja lumi suli silmissä. Harvoin olen sään lämpenemisestä ollut näin pettynyt, mutta eipä se kauaa kirpaissut. Järvelle on sentään päässyt vielä kävellen, vaikkei luistelusta ole enää toivoakaan. Sitä paitsi loppuviikko pakasti jäljellä olevan lumen mahtavaksi hankikannoksi ja jäljellä olevat ladut on olleet ihan huippukunnossa. Melkeinpä liian liukkaat näin huonolle hiihtäjälle kuin minä!

Kotiin rauhoittuminen on tehnyt hyvää. Päivät on täyttyneet kirjoista, elokuvista, käsitöistä, joogasta ja ulkoilusta, sekä suksilla että ilman. Ruokailuista oli sovittu, että matkalla olisi syöty ravintoloissa kuitenkin, niin loman ajan voidaan kannattaa paikallisia ravintolasta, joten keittiössäkin on päässyt aika helpolla. Jo muutama viikko sitten somehitiksi singahtanutta uunifetapastaa piti kuitenkin kokeilla Liemessä-blogin Jennin ohjeella. On muuten ihan sairaan hyvää! Tämä valtaa paikan avokadopastalta mun yksinäisten koti-iltojen herkkuna (silloin harvoin kun niitä pääsee viettämään).

Kaiken nautinnollisen oleilun jälkeen mä olen niin täynnä töihin paluun tarmoa, että odotan jo innolla huomista. Mutta tänään; tänään vielä hiihdetään ja tanssitaan!

13 kommenttia:

 1. Juuri oikealta kuullostaa loman viettosi. Jokaisella on ne omat odotukset ja tapansa ladata akkuja.
  Tuota pastaa täytyy ehdottomasti kokeilla lähiaikoina.
  Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihana loma! Me ollaan pari edellistä talvilomaa oltu matkoilla, mutta kyllä tämä kotona vietetty viikko ehdottomasti latasi akkuja paremmin. Lisäksi on puhdas omatunto ilmaston puolesta, kun ei tarvinut lentää minnekään :)

   Poista
 2. Ihana ja kuulostaa juuri oikeanlaiselta lomalta, vaikka se lumi menikin sulamaan.

  Mukavaa työviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen kanssa hymyiltiin, että tää oli ihan samanlainen loma kuin lapsuuden talvilomat :) Silloinkin ulkoiltiin lumisissa maisemissa ja vietettiin aikaa perheen ja kavereiden kanssa. Ihanan rentouttavaa!

   Poista
 3. Ihanasti olitte arvostaneet kotoista yhdessäoloa ja Suomen puitteita voimien keräämiseen. Kyllä se oleilu, kiireettömyys, tylsistyminenkin on hyväksi meille!💗 Reissussa aina rähjääntyy; kotona saa tutusti kotoilla.

  VastaaPoista
 4. Pasta vain on niin hyvää! Olen ensimmäistä kertaa tutustumassa blogiisi ja oli kyllä kivaa liukea hiihtolomastasi. Mukavaa viikkoa ja tervetuloa joskus vastavierailulle :).

  VastaaPoista
 5. Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

  VastaaPoista
 6. artikelnya sangat bagus, terima kasih telah membagi informasi tersebut

  VastaaPoista
 7. Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
  Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
  Penasarankan Game nya Seperti apa???
  Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

  VastaaPoista
 8. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
  kebetulan lagi cara tentang hal ini.

  VastaaPoista
 9. Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

  Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

  VastaaPoista
 10. Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.

  VastaaPoista
 11. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
  kebetulan lagi cara tentang hal ini.

  VastaaPoista