sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Herkistelijä tarvii luotettavan ripsivärinMä olen varmaan kehunut tätä ennenkin, mutta ihan täydestä syystä. Dermosilin Maximizing moist proof ripsiväri on nykyisin mun meikkipussin luottotuote kesät talvet. Aiemmin ajattelin sen olevan parhaimmillaan kesäsateessa tai äkillisen uintireissun yllättäessä, mutta ei se siihen jää: ripsari toimii loistavasti myös pulkkamäessä tai lumipyryn tuiskiessa vaakasuorassa vasten kasvoja. Edes tulipalopakkasella hengityksen jääpuikoiksi huurtamat ripset eivät saa väriä valumaan pitkin poskia, vaan ripsiväri on ja pysyy juuri siellä missä pitääkin. Tänä talvena kaikki vaihtoehdot on kokeiltu!

Eikä puhdistamiseen tarvita mitään vettä vahvempaa. Riittää, että veden lämpötila on vähän ihoa lämpimämpää ja ripsari irtoaa ripsistä helposti. Ja ihan hankaamatta! Tuote siis toimii samoin kuin legendaarinen Kanebon 38*, mutta maksaa alle puolet sen hinnasta. Päivittäisessä käytössä tämä ei mulla ole, mutta aina silloin kun on odotettavissa hyökyaalto vasten kasvoja, on moisture proof takuuvarmasti käytössä.Tällä viikolla on pulkkamäestä tai pakkasista saanut vain haaveilla, mutta henkilökohtainen ennusteeni näytti lisääntyviä kyyneleitä. (Siinä taas yksi asia, johon kannattaa varustautua tällä luottotuotteella.) Ja kyllä, liikutuksen kyyneliä on tullut viikon varrella vuodatettua. Suurinta kyyneltulvaa ennakoin Santun vanhojentansseissa, mutta se menikin sellaisen ihailevan ylpeyden vallassa, että olinkin yhtä hymyä. Liikuttunut kyllä, mutta kyyneleet pysyivät poissa. Yleensä pyyhin silmäkulmia lasten kevätjuhlat läpeensä ja suvivirsi viimeistään saa hanat auki. Nyt nuorten elämänilo oli niin käsinkosketeltavaa, että itkulle ei jäänyt sijaa.

Kyyneleitä piti sitten pidätellä työkaverin läksiäispuheita kuunnellessa. Kyseinen ihminen jäi mulle ihan vieraaksi, mutta herkistyin silti pidetyistä puheista. Sellainen mä olen; eläydyn muiden tunteisiin niin vahvasti, että sitten nolottaa, kun itkeskelen vieraiden ihmisten vuoksi. Oikeastaan herkistyn tarinasta ihmisen taustalla; mun mielestä jokaisella ihmisellä on tarina, joka olisi kokonaisen kirjan arvoinen, mutta vain pieni osa siitä pääsee esiin. Ne tarinat sitten elää mun mielessä omaa elämäänsä, enkä osaa muille edes selittää, mistä ne kyyneleet kumpuaa. Jostain suuremmasta, kuin mitä silmin voi nähdä tai korvin kuulla.


Valtoimenaan kyyneleet meinasi sitten ryöpsähtää Iskelmägaalassa. Puheita Olli Lindholmin muistolle osasin toki odottaa, mutta silti... Tunnelma oli kuin hautajaisissa, enkä sano sitä ollenkaan pahalla. Niin sen piti ollakin. Tämän vuotisen gaalan yllä leijui musta varjo, kun yksi suurista oli joukosta poissa ja yllättävästä kuolemasta oli vain muutama päivä aikaa. Heti alussa koko Tampere-talo vaikeni, kun mustaan pukuun pukeutunut Juha Tapio asteli lavalle ja lauloi kappaleen Pettävällä jäällä. Samalla valkokankailta vyöryi kuvakooste Ollista ja hetki tuntui todella koskettavalta. Moni paikalla ollut artisti tunsi Ollin henkilökohtaisesti ja voin vain kuvitella miltä tuntui muistella menehtynyttä ystäväänsä ja esiintyä satapäiselle yleisölle. Ei mikään helppo homma. Ollin poismeno oli huomioitu gaalassa kauniilla tavalla puheissa ja hiljaisella hetkellä kunnioittaen. Herkkikselle se meinasi olla vähän liikaa, eikä juhlatunnelma ollut sitä, mitä etukäteen oli ajatus. Mutta niinhän se on, että elämä yllättää. Joskus pienesti, joskus rajummin. Silloin on hyvä, että on jotain tuttua ja turvallista johon tarrata. Edes se ripsiväri.

8 kommenttia:

 1. Se on hienoa, kun löytää ripsivärin, joka ei petä. Itsellenikin ripsari on tärkein meikkituote.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä itselle sopivien luottotuotteiden löytäminen on aina mukavaa. Mullakin ripsiväri taitaa olla se useimmiten käytössä oleva meikki. Kiitos ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Tosi kaunis ele muistella Ollia gaalassa ♥ Mutta toki iloinen juhla sai samalla mustan harson päällensä, toivottavasti tilaisuus oli kuitenkin mukava.

  Mä muistan keskimmäisen vanhojen tanssit ja kuinka liikutuksen ja ylpeydensekaisin tuntein nuorien pyörähtelyä katselin.
  Se oli kaunista katseltavaa, yksi askel elämässä eteenpäin ♥

  Luottoripsari on kyllä ihan ehdoton! Mulle tuo ripsari on jäänyt vieraaksi, mutta täytyy laittaa muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin Ollin piti esiintyä gaalassa, niin nyt se muuttuikin muistotilaisuudeksi. Mukava juhla silti, vaikka pieni surumielisyys tunnelmaan vaikuttikin.

   Jos tykkäät siitä Kanebon 38: sta, tykkäät varmasti tästäkin. Kaikki ei pidä siitä, että ripsari pestessä irtoaa " murusina", mutta mua se ei vaivaa. Edullinen hinta, pätevä tuote :)

   Poista
 3. Minulla on käytössä Essencen ripsareita ja nekin kestää tuulet ja tuiskut. Mutta tuota Dermosilin ripsaria voisin myös kokeilla, sillä olen tykännyt muista Dermosilin tuotteista.
  Kivaa viikkoa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytin aluksi lähinnä Dermosilin voiteita, mutta nyt olen kokeillut meikkejäkin ja ollut tyytyväinen. Plussaa tietty siitä, että on kotimainen yritys vaikkei kaikkia tuotteita Suomessa valmistetakaan.
   Mukavaa viikkoa sinullekin, toivotaan, että aurinko taas ilmestyisi näkyviin :)

   Poista
 4. Mun ehdoton luottoripsari on L'Oreal Double Extension :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tainnut joskus olla sitä. Kivaa kun on valinnanvaraa, joista suosikkiaan voi etsiä :)

   Poista