tiistai 13. helmikuuta 2018

Pssst! Kerron vaan nopeasti...Nyt en malta olla vinkkaamatta hyväksi todetusta kosmetiikkatuotteesta. Itse uskon sata kertaa enemmän muiden käyttökokemuksiin kuin ylistäviin markkinointilauseisiin, niin en voi jättää tätä omaksi tiedokseni. Skin Republicin Collagen hydrogel under eye patch silmänaamiolaput todella toimii! Sain työkaverilta pakkauksen lahjaksi ja on todettava, että on ihan loisto tuote. Mulla on tummat silmän aluset ja ryppyjäkin ilmestyy kiihtyvään tahtiin ja olin jo alistunut siihen, ettei niihin oikein mikään auta, vaan auttaapa sittenkin! Ainakin tilapäisesti :D

Koska en ollut ajatellut näistä blogissa kertoa, en ole ottanut itsestäni kuvia siihen tarkoitukseen, mutta kännykän kuvia selatessani huomasin mikä ero ihossa oli ennen ja jälkeen lappujen käytön. Olkoot kuvat kuinka epäedustavat tahansa, uhraudun nyt kanssasiskojen takia ;) Toivottavasti joku muukin huomaa eron kuin minä itse.


Yhdessä pakkauksessa on kolme paria lappuja. Lappuja suositellaan käyttämään ensimmäisen kuukauden aikana 2 kertaa viikossa ja sen jälkeen ylläpitohoitona tarvittaessa. Itse käytin nuo pakkauksen 3 paria n. neljän päivän välein ja lopputulos oli sileämpi, napakampi ja kosteutettu iho silmien alla. Ei auttanut muu kuin alkaa googlaamaan mistä näitä saa lisää: ainakin Yliopiston Apteekista löytyy ja useammastakin eri nettikaupasta. Tilausta menemään siis!

2 kommenttia: