keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Lumitöillä bikinikuntoon
Joulusta lähtien elämä on ollut sellaista sutinaa, että huhheijaa! Tiesin kyllä mitä odottaa ja olin psyykannut itseäni sitä varten, että tästäkin taas selvitään. Hyvin on selvitty, mutta pikkuhiljaa alkaa puhti loppua. Onneksi loma lähestyy...

Myös tämän viikon sää on tuonut kummasti virtaa: meillä on ihan uskomattoman kaunista!!! On aika kummallista miten paljon maisema voi muuttua tuossa parinkymmenen kilometrin työmatkan varrella. Vantaallakin on lunta maassa, mutta se ei ole mitään verrattuna tänne meille maalle. Eilen aamulla tuli melkein liikutuksen kyyneleet pelkästään auton ikkunasta katselemisesta. Voi kun tämä ei loppuisi!

Olen sitä mieltä, että hyvään oloon ja onnen tunteeseen vaikuttaa paljon myös se liikunnan määrä, jonka tuo lumimäärä väkisinkin aiheuttaa. Lunta on tullut viime päivinä lykittyä tunti jos toinenkin; niin paljon, että oikea olkapää alkoi kipeytyi niin, että loput lumihommat oli jätettävä Mikan vastuulle. Hikeä on kyllä virrannut vähintäänkin zumbatunnin verran kerralla. Ja onhan lumitöiden jälkeen tietenkin pitänyt kiirehtiä vielä jumppaan. Huomasinkin aamulla, että painoa on huomaamatta tippunut pari kiloa. Mikäs sen hassumpaa, kuin saada itsensä lumitöillä bikinikuntoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti