Jogurtti-omena kuivakakku
3 kananmunaa2 dl sokeria
1 prk (200 g) banaanijogurttia
1 tl kanelia
1 pieni omena
10 palaa maitosuklaata
125 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
Voitele ja korppujauhota vuoka/vuoat. Sulata margariini ja anna jäähtyä hetki. Sekoita sooda jauhoihin. Pilko omena ja suklaat.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jogurtti, kaneli, omenapalat ja suklaa. Sekoita viimeiseksi joukkoon jauhoseos ja sula margariini. Kaada taikina vuokaan (tai lusikoi pikkuvuokiin). Paista 175 asteisessa uunissa: normikokoista kakkua n. 50 minuuttia tai pikkukakkuja n. 30 minuuttia.
Taikinasta siis tulee yksi tavallisen kokoinen kuivakakku. Tällä kertaa tein siitä kuitenkin 8 kpl kuppikakkuja ja yhden pienen kakun.
Pieniä ja söpöjä... <3 |
Kirpputorilöydöt: 8 kpl pikkuvuokia ja lasipurkki pastalle. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti