Ulkona liikkuminen ja valon lisääntyminen on saanut ruokavalionkin kevenemään ihan huomaamatta. Jos pimeät illat ja joulun läheisyys sai rapistelemaan suklaalevyn kääreitä, on kevät saanut keräilemään kaupasta värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia. Ruokaisa couscous-salaatti olikin mukavan täyttävä mutta keveä lisäke sunnuntain lounaalle siinä jääretken ja hiihtolenkin välissä.
1 dl couscousta
1 dl vettä
Ripaus suolaa
1/2 punasipuli
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl appelsiinimehua
Ripaus sokeria
Pehtoorinsalaattia
Puolikas paprika
Kirsikkatomaatteja
1 Apetinan feta-oliivi snackpack
Kiehauta vesi, nosta kattila liedeltä ja lisää suola ja couscous. Sekoita ja anna hautua kypsäksi kannen alla n. 6 minuuttia. Sekoita uudelleen ja jäähdytä.
Leikkaa puolikas sipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita kulhoon. Kaada päälle öljy, appelsiinimehu ja sokeri ja sekoita. Jätä marinoitumaan.
Revi salaatit ja pilko paprikat ja tomaatit salaattikulhoon. Sekoita mukaan kypsä couscous ja marinoituneet sipuliviipaleet.
Onpa hyvännäköinen salaatti!
VastaaPoistaItse odotan jo kovasti, että lumi sulaa oikean kevään tieltä.
Valon lisääntyminen on kyllä niiin ihanaa!
Salaatti oli oikein hyvää :) Valon lisääntymisestä tykkään, mutta en yhtään lumen sulamisesta ja sen alta paljastuvasta sotkusta. Parasta olisi, jos maaliskuusta voisi hypätä suoraan kesäkuun lämpöön.
PoistaKivaa loppuviikkoa!
Nam miten hyvältä näyttää. Nyt on kylmää taas luvassa, mutta josko se kevät sieltä tulisi <3 Ihanaa viikon jatkoa <3
VastaaPoistaKiitos Tiia! Minusta on ihanaa, että pakkanen vielä palasi. Aion nauttia siitä loppuviikon ihan täysillä :) Ihanaa loppuviikkoa sinullekin!
PoistaHerkullisen näköinen ja kuuloinen salaatti ja kauniit talviset kuvat! Ihanaa viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos Tiiu! Ihanaa viikonloppua myös sinulle!
Poista