keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Puolen vuoden mekkoleikki

Kuukausi sitten liityin jäseneksi Järvenpääläisen Vaatepuun listoille. Vaatepuu on vaatteiden lainaamo; vähän niin kuin kirjasto, mutta lainattavana on vaatteita eikä kirjoja. Ja on siellä kenkiä, laukkuja ja korujakin! Jäsenyys on voimassa puoli vuotta ja maksoi satasen. Jäsenenä voin nyt sitten joka torstai käydä Vaatepuussa vaihtamassa vaatteita. Kivaa! Kerralla saa kaksi tuotetta ja ne pitää palauttaa puhtaana, siinä kaikki!

Lähes kaikki tuotteet on kotimaista designia. Mulla on ollut lainassa jo esim. Ivana Helsinkiä, 2OR+BYYATia ja Uhana Designia. Ja viimeksi sovitin ihania Minna Parikan kenkiä, mutta valitettava totuus on, että kyseisen parin korko oli mulle ihan liian korkea... Mut oli ne niiiii-in kauniit ❤️.

Huomenna olis vaatteiden vaihto edessä. Melkein harmittaa palauttaa toi Uhanadesignin pupumekko pois, kun se oli niin kiva ja rento päällä, mutta eiköhän sieltä löydy tilalle taas jotain mukavaa. Mut ajatelkaa nyt: mekko, jossa on taskut  ja pupuja ja bambeja, ou jee!

Oikeastaan yksi älyttömän hyvä puoli Vaatepuussa on se, että tulee kokeiltua sellaisiakin vaatteita, joita ei omaksi tulisi koskaan hankittua tai edes sovitettua. Mutta ihan kaikkein parasta on, ettei jokainen vaate jää oman kaapin täytteeksi lojumaan. Ja silti on valinnan varaa ja lempparivaatteita voi lainata monta kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti