keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ollaanko vähän hyviä, häh?! :D

Musta on superkivaa, että mun 5-vuotias pikkusälli keksii itse ehdottaa, että voitaisko lähteä etsimään joku geokätkö. Ja voitiinhan me! Hyvän tuurin (taidon!!!) ansiosta ensimmäinen kätkö löydettiin niin nopeasti, että Eemeli pyysi että voitais etsiä vielä toinenkin. Saman kuntoradan varrella oli vielä toinen kätkö, mutta sen haeskelussa menikin sitten vähän pidempään, kun se oli niiiiin hyvin piilotettu. Oikean juurakon ympärillä me pyörittiin pariinkin otteeseen, mutta piti ymmärtää työntää käsi sinne sisään ja siirtää karahka sivuun. Mutta me niin löydettiin sekin! Jes! Me ollaan Eemelin kanssa huippu-löytäjiä!!!

Löytyisikö täältä jotain?
Kukkulan kuningas!
Nyt tärppäs!
Pari viikkoa lomailua Espanjan auringon alla on takana ja niinhän siinä sitten kävi, että kotiin palasin mukanani flunssa ja 1,5 kg ylimääräistä vyötäröllä. Yleensä mä en käytä vaakaa, kun vaatteista kyllä huomaa, jos jostain alkaa puristaa taikka sitten alkaa housut tippua jalasta. Nyt kun piti koleaan kotiin palattua vetää farkut jalkaan parin viikon tauon jälkeen, teki vyötäröllä sen verran tiukkaa, että piti puntarilla tarkistaa, paljonko pitäisi sulattaa ennen töihin menoa. 1,5 kg katoaa helposti, mutta typerä nuha ja yskä esti sunnuntain zumbaan menon. Hermot meinasi mennä, kun olin odottanut sitä niin paljon kolmen kerran jäätyä matkailun takia väliin. Tiistaina pidättelin yskää niin, että meinasin tukehtua ja kävin piilossa niistämässä, ettei mies huomaa, että mä olen vieläkin kipeä. Ja kyllä: lähdin illalla zumbaan ja sen jälkeen istuin vielä puoli tuntia infrapunasaunassa. Tiedän, tiedän! Ei ollenkaan viisasta lähteä puolikuntoisena liikkumaan, mutta kun en vaan enää pystynyt pysymään poissa. Mutta hengissä ollaan ja melkein terveenä. Zumba, infrapunasauna ja kolme päivää ilman jälkiruokaa on myös saanut painon putoamaan 1 kg, eli enää 500 g lomakiloja jäljellä...

Taivahalla syttyi juuri halo kirkas, halo suuri...
Tarkoitus oli päästä jumppaan tänäänkin, mutta Blueskadulla ja vieraiden kanssa grillaillessa vierähti koko päivä, niin jäi sitten treenit väliin. Paikoillaan ei kuitenkaan ole pysytty: käveltyä tuli sekä Blueskadulla, että metsässä geokätkön jäljillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti