Kahvi-kääretorttu (gluteeniton)
Pohja:
5 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
ripaus vaniljasokeria
Täyte:
100 g margariinia
1 rkl pikakahvia
1 rkl vettä
2 dl tomusokeria
2 munankeltuaista
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne taikinaan varovasti käännellen. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista uunin alatasolla 180 asteessa n. 20 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista täyte. Sekoita pikakahvi veteen. Lisää pehmeä margariini, tomusokeri ja munankeltuaiset ja vatkaa hyvin.
Levitä täyte jäähtyneen torttupohjan päälle ja kääri rullalle. Käännä kääretortun saumapuoli alaspäin ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti